CHEROKEE 75th ANNIVERSARY KIADÁS
CSALÁDBAN MARAD
Az 1980-ban született eredeti Jeep® Cherokee az összes addigi Jeep® modell méltó utódja, melyek úttörőként, új utakat jártak be és felállitották, az erő, a terepképesség és a szenvedélyes kaland mércéjét. A Jeep® Cherokee 75th Anniversary kiadása továbbviszi a családi hagyományokat, ám 75 év megünneplése méltó felszereltséget is kíván. Új színek, díszítések és logó emlékeztetnek arra a valódi szabadságra, mely a Jeep® márka sajátja 1941 óta.
JEEP®
CHEROKEE
75TH ANNIVERSARY KIADÁS
A 75th Anniversary kiadás jellemzői
 • TUDJON MEG TÖBBET
  75th Anniversary kiadás logó
  A 75th Anniversary kiadás jellemzői
  Az összes 75th Anniversary kiadás modell büszkén viseli magán a logót, mely hirdeti, hogy egy limitált darabszámú, különleges verzióról van szó. Emellett egyedi színek is készültek erre az alkalomra. A 75th Anniversary kiadás Jeep® Cherokee modellje az egyetlen Cherokee, mely rendelhető Recon zöld színben.
 • TUDJON MEG TÖBBET
  Bronz díszítések
  Bronz díszítések
  A 75th Anniversary kiadás megkülönböztetése végett a Jeep® márka tervezői egyedi bronz díszítéssel látták el a jármű külsejét. A Cherokee keréktárcsái, tetőcsomagtartó rúdjai, díszcsíkjai és logói mind bronz árnyalatot kaptak.
 • TUDJON MEG TÖBBET
  Uconnect® 8.4 érintőképernyős navigációs rendszer
  Uconnect® 8.4 érintőképernyős navigációs rendszer
  A Uconnect 8.4 navigációs rendszer prémium 8.4 colos érintőképernyőt tartalmaz kéz nélküli hívási lehetőséggel, valamint Uconnect Access funkciót hangvezérléssel.
 • TUDJON MEG TÖBBET
  CommandView® Dual-Pane Sunroof
  CommandView® dupla-paneles napfénytető
  Engedje be a napot és a szelet, hadd járják át az utaskabint. A dupla-paneles napfénytető nagyszerű kilátást biztosít, éjjel-nappal.
EXKLUZIV 75th ANNIVERSARY KIADÁS SZÍN
Egyedi szinek készültek a 75th Anniversary kiadás részére, hogy a jármű azonnal felismerhető legyen. A 75th Anniversary kiadás Jeep® Cherokee modellje az egyetlen Cherokee, mely rendelhető Recon zöld színben.
KÖDLÁMPÁK ÉS AUTOMATA FÉNYSZÓRÓK
Akár sötét alagútban, vagy borús időben kell vezetnie, a fényszórók automatikusan bekapcsolnak, mikor az út-, vagy időjárási viszonyok azt indokolttá teszik.
SÖTÉTÍTETT ÜVEGEK
Sötétített üvegek biztositják a hátul ülő utasok privát szféráját, ezenkívül a napfény elnyelésével hűvösen tartják az utaskabint.
18"-OS ALUMINIUM
KERÉKTÁRCSÁK
Klasszikus, öt-küllős, alacsony bronzfényű kivitelezés
teszi egyedivé a keréktárcsákat.
Nagy teljesitményű gumiabroncsok biztosítják a szükséges tapadást,
míg a guminyomás-ellenőrző rendszer garantálja,
hogy a gumiabroncsok nyomása megfelelő
a biztonság és hatékonyság érdekében.
DŐLJÖN HÁTRA ÉS ÉLVEZZE A LÁTVÁNYT
A Cherokee 75th Anniversary kiadása a kényelem és a design kombinálásával olyan belteret alakított ki, melyért biztosan felkel a fotelből, hogy útnak induljon. A 8.4 colos Uconnect érintőképernyős kijelző segítségével Ön mindig kapcsolatban áll a világgal és szórakozása is mindig biztosított. Narancs és gyöngyházszín szegés díszíti az ajtó felöli kartámaszt, a konzolt és a műszerfali kijelzőt. A nappa bőrülések egyedi, prémium desing-t kaptak. Az első ülés 8-irányban állítható, 4-fokozatban állítható deréktámasszal ellátva.
PRÉMIUM NAPPA BŐR NARANCSSZIN ÉS GYÖNGYHÁZFÉNY SZEGÉSSEL
Morocco fekete
Nappa bőrülések narancsszin és gyöngyházfény szegéssel
Világos
Nappa bőrülések narancsszin és gyöngyházfény szegéssel
BELSŐ FELSZERELTSÉG
 • 8.4"-os Uconnect érintőképernyős navigációs rendszer
 • 8-irányban állítható első ülés, 4-fokozatban állítható deréktámasszal
 • 7'' TFT információs kijelző panel
 • ParkView® hátsó tolató kamera
ERŐTELJES ÉS STABIL ALAPOK A Jeep® Cherokee 75th Anniversary kiadása a Limited verzió felszereltségén alapszik.
Jeep® Active Drive I és Jeep® Active Drive II 4x4-es rendszerek Selec-Terrain® járművezérlő rendszer (széria) 2.495kg vontató kapacitás