AKÁRMERRE VISZ AZ UTAD!

Az élet számos alkalommal állít válaszutak elé minket.
Mindegyik egy új felfedezés, egy új élmény, egy új tapasztalat.
A teljesen megújult Jeep® Compass készen áll, hogy ikonikus dizájnjával,
elsőosztályú kényelmével, biztonságával és modern technológiájával
végigkísérje Önt, bármelyik utat is válassza.

Jeep Compass

UConnect™ 5”
érintőképernyővel

Sávelhagyásra figyelmeztető
rendszer

Ráfutásos ütközésre
figyelmeztető rendszer

Ötcsillagos védelem mindenkinek!
A Compass maximális minősítést ért el
az EuroNCAP törésteszten.*****
Jeep® Compass

Széria felszereltség:

 • ESC
 • Gumiabroncs-nyomás ellenőrző rendszer
 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW) - minden sebességtartományban
 • Tempomat
 • Elektromos rögzítőfék
 • Automata halogén fényszórók nappali menetfénnyel
 • Klíma berendezés
 • Bőrborítású kormánykerék audio vezérlő gombokkal
 • UConnect™ 5.0" érintőképernyővel, DAB digitális rádióval, Bluetooth audio streaminggel, Jack és USB csatlakozókkal és 6 hangszórós hangrendszerrel
 • 16" acél keréktárcsák - 3 évszakos gumiabroncsokkal 215/65R16

A részletekről érdeklődjön a legközelebbi Jeep márkakereskedésben

* A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% és maximum 50% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 48 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 1,9% A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el.

Az akciós árral érintett modell az alapmodell, egyéb opciók igénybevétele esetén az adott gépjármű ára változik. Az alapmodell szállítási ideje 8 hónap. Az egyedi rendelési időkről, az alapmodell felszereltségéről, és az opciók lehetőségéről és árairól kérjen tájékoztatást márkakereskedéseinkben.