TRAIL-RATED®

GYŐZELEMRE SZÜLETETT

A Trail Rated® embléma a Jeep® 4x4-es modelljein arról tanúskodik, hogy a gépjármű-vet a világ legnehezebb terepein szigorú tesztelésnek vetettük alá.

   FEDEZZE FEL A RUBICON TRAIL ÚTVONALAT

AZ ÖT KATEGÓRIA

Kattintson az ikonokra, ha többet kíván megtudni a Trail Rated® rendszer szigorú köve-telményeiről.

Hajtás

A Jeep® Trail Rated® 4x4-es modelljei kellő hajtással és terepképességgel rendelkez-nek ahhoz, hogy a világ legnagyobb kihívást jelentő terepeivel is megbirkózzanak. A Jeep járművek a terepviszonyoknak és vezetési körülményeknek megfelelően többféle 4x4-es rendszerrel szerelhetők fel. A hajtást többek között vad, csúszós utakon (nedves, sáros, havas) és meredek lejtőkön teszteltük.

Modell
Kúszófokozat
 
 

Gázlóképesség

Ne engedje, hogy egy kis víz az útját állja. Trail Rated®, összkerékhajtású Jeep® gép-járművén az elektronikát és a karosszériát további szigetelések védik, valamint a légbe-ömlő nyílást magasabban helyeztük el, így a patakok és az elárasztott aluljárók sem je-lentenek akadályt.

Modell
VÍZMÉLYSÉG
 
 

Kormányozhatóság

Az optimalizált tengelytávoknak és a precíziós kormányműnek köszönhetően az össz-kerékhajtású Jeep® terepjárók kellő mozgékonysággal rendelkeznek a szűk helyeken való biztonságos haladáshoz, valamint a vészhelyzetek és az esztétikai sérülésének elkerüléséhez. Még egy gazella sem ilyen mozgékony!

Modell
TENGELYTÁV
TELJES HOSSZ
FORDULÓKÖR
 
 

Rugózás

A gumik folyamatos érintkezése a talajjal jelentősen megkönnyíti a terepen való hala-dást. A jó rugózás lehetővé teszi, hogy a kerék tovább maradjon a talajon és maximális hajtást biztosít abban az esetben, ha akadályokon való áthajtáskor a többi kerék elemel-kedik a talajtól. A felfüggesztések a rugalmasság, a tengelyartikuláció és a rugóút ma-ximalizálásával javítják az off-road teljesítményt.

Modell
Ramp Travel Index
 
 

Hasmagasság

Miért akarjuk bebizonyítani, hogy az összkerékhajtású Jeep® járművek még a rendkívül nagy akadályokkal is megbirkóznak? Mert ha egy nap szüksége lesz erre a képességre, tudni fogja, hogy bízhat járművében. Tesztünk során ellenőrizzük, hogy 4x4-es Jeep terepjáróink képesek-e áthaladni akadályok, farönkök vagy bármi más felett, amik útjukba kerülhetnek, és többek között vizsgáljuk az első és hátsó terepszöget, valamint a gerinc áthaladási szögét.

Modell
HASMAGASSÁG (MENET KÖZ-BEN)
ELSŐ TEREPSZÖG
ÁTHALADÁSI SZÖG
HÁTSÓ TEREPSZÖG
 
 
Vissza az oldal tetejére