JEEP® CHEROKEE

Néha úgy érzed, a világod egyre szűkebb. Pedig ez nem így van. A lehetőségeid nem tűntek el. Csak vesd bele magad újra az élményekbe! Bemutatjuk a vadonatúj Jeep® Cherokee-t. Szabaddá tesz.
Tesztvezetés
Katalógus
Árajánlat
Árlista
Jeep® 5 ÉV GARANCIA
MINDEN SZINTEN JÓL FELSZERELT
GYÖNYÖRŰ VADSÁG Kiváló menetdinamikájával, irányíthatóságával és üzemanyag gazdaságosságával, kategóriájának legjobb 4x4 -es terepképességével és exkluzív technológiájával a Jeep® Cherokee magasra emeli a lécet . Azok számára készült, akik fontosnak tartják a formát és a tartalmat is. Méretei tökéletesen alkalmasak a hatékony teljesítmény elérésére. Az Új Jeep® Cherokee messzire jut a legendás Jeep® DNS segítségével.


FEDEZZE FEL A KÜLSEJÉT

FEDEZZE FEL A VILÁGKLASSZIS UTASTERET.
KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI MINŐSÉG Az Új Cherokee egyedi és divatos stílust képvisel a jelenlegi Jeep® modellválasztékon belül. Csak vessen egy pillantást a részletekre és azonnal felfedezheti a finomtapintású anyagok széleskörű használatát a prémium, kézműves gondossággal kialakított utastérben: csodásan áradó formák, kiváló minőségű anyagok, innovatív szín- és anyagválasztás, precíz kézműves jellegű kidolgozás, csúcstechnológia és gazdag felszereltség. Az egyedi tökéletesség világa csak arra vár, hogy valaki felfedezze. Ön .


FEDEZZE FEL A BELSEJÉT
KERESSEN ÚJ ÉLMÉNYEKET
 • 2014 Jeep<sub>®</sub> Cherokee Személyre szabott műszerfali kijelző Személyre
  szabott
  műszerfali
  kijelző
 • 2014 Jeep<sub>®</sub> Cherokee Kulcsnélküli Enter'n'Go™ nyitás és indítás rendszer Kulcsnélküli
  Enter'n'Go™
  nyitás és
  indítás rendszer
 • 2014 Jeep<sub>®</sub> Cherokee Uconnect Uconnect™
  8.4"-os érintőképernyős
  navigációs rendszer
 • 2014 Jeep<sub>®</sub> Cherokee Vezeték nélküli töltő csatlakozó* Vezeték
  nélküli töltő
  csatlakozó*
 • 2014 Jeep<sub>®</sub> Cherokee Kezelőszervek a kormányon Kezelőszervek
  a kormányon
* Late availability
EGY ÚJ FAJ VAN SZÜLETŐBEN
VÁLASSZON MODELLT LONGITUDE LIMITED TRAILHAWK
LONGITUDE - LIMITED - TRAILHAWK Friss és agresszív új külsejével az Új Cherokee formaterve a jövőt idézi, mialatt megtartotta legendás örökségét is: vadonatúj kialakítása elkápráztatja még a legkényesebb ízléssel rendelkezőket is. Erőteljes megjelenéssel, agresszív kerékaránnyal és határozott útjelenléttel rendelkezik. A Latitude verzió alapfelszereltsége még exkluzívvabbá válik a Limited verzión, mely végül a Trailhawk verzión csúcsosodik ki, ahol a Jeep® élmény igazán extrémmé válik.


TEKINTSE MEG AZ ÖSSZES MODELLT

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI HATÉKONYSÁG
2.2 MULTIJET II TURBÓDÍZEL MOTOR Utazzon hatékonyabban, megbízhatóbban és nagyobb teljesítménnyel az új 2.2 literes turbódízel motorral. Gondoljon kevesebbet az üzemanyag-fogyasztásra és a károsanyag-kibocsátásra (5.7L/100km és 150g/km), mely értékeket a változó geometriájú turbo feltöltő, az intelligens feszültségszabályozóval ellátott generátor és a változó lökettérfogatú olajpumpa segítségével sikerült elérni. Figyeljen inkább a hihetetlen teljesítményre, mely 200 Le-t jelent 3,500 ford./percen és 440Nm nyomatékot 2,500 ford./percen. Fedezze fel a 185 Le-s verziót, mely tartalmazza a 4x4 Jeep® Active Drive I rendszert, a 9-fokozatú automata sebességváltót és a Start&Stop rendszert, melyek mind a szériafelszereltség részei a 200 Le-s verziónál. Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, nagyobb teljesítmény, valamint a Jeep® Cherokee off-road DNS-e, melynek szívócsöve akár 48 cm-es gázló mélységnél is megakadályozza a víz motor térbe való bejutását.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI MENETKÉPESSÉG
3.2 PENTASTAR® V6 BENZINMOTOR Az új 3.2L Pentastar V6 motor első ágú leszármazottja a méltán elismert 3.6L Pentastar V6 motornak. Elődje minden innovációjából részesül, mely már e nagyobb hengerűrtartalmú erőgépnek is széleskörű elismerést hozott, mind hatékonyság, mind teljesítmény és kifinomultság terén. Mindez hozzájárul a kifinomult vezetési élményhez, hiszen még kevesebb zajt, vibrációt, valamint a magasabb fajlagos teljesítmény kivételes egyensúlyát eredményezi (84.2 Le/liter), mialatt 30%-al gazdaságosabban bánik az üzemanyaggal elődjéhez képest.


FEDEZZE FEL A TELJESÍTMÉNYT

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG
Több, mint 70 széria és rendelhető biztonsági felszereltség járul hozzá a Cherokee magabiztosságához. Az új Jeep® kormánykeréken minden kezelőszerv biztonságosan elérhető, hisz ujjnyi távolságra találhatóak egymástól. A jármű szerkezetében több mint 65%-ban alkalmazott nagyszilárdságú acél, valamint az aktív-, és passzív biztonsági elemek széles kínálata óvja az utasokat minden kilométeren. A fontosabb opciók közé tartozik az adaptív sebességtartó automatika, mely radar és videó érzékelők segítségével segít fenntartani az előre beállított távolságot az Ön járműve és az Ön előtt haladó gépkocsi között, és egy esetleges ütközést elkerülendő, akár teljesen meg is állíthatja a járművet. Az új párhuzamos és merőleges parkolássegítő rendszer ultrahangos érzékelők segítségével könnyíti meg a parkolást, a sávelhagyásra figyelmezető jelzés pedig segít a járművet biztonságosan az úton tartani.


FEDEZZE FEL A BIZTONSÁGOT

Vissza az oldal tetejére