INNOVATÍV SZÉPSÉG

A vadonatúj Jeep® Compass egyesíti a tradíciót az innovációval, megújítva a leginkább ikonikus jellemzőt, ami a Jeep® márka arculatát legendássá tette. Kövesse letisztult és aerodinamikus profilját, koncentráljon a részletekre a krómkeretes ablakoktól a hetes osztású hűtőrácsig, és engedje napvilágra kerülni a szépséget a jellegzetes LED fényszórók magával ragadó kialakításával.

  • Sport
  • Longitude
  • Limited
  • Trailhawk

MODEL TULAJDONSÁGOK

VONZÓ KÜLSŐ

Agresszív és kifinomult profil, ami kiemelkedik a tömegből. A Jeep® Compass aerodinamikus kialakítása révén magabiztos kiállással rendelkezik. A rendelhető fekete tető és körbefutó króm ablakkeret drámaian keretezi a gépkocsi hátsó részét és oldalát, és egyértelműen felismerhetővé teszi az új SUV-t. Még sosem volt ilyen könnyű észrevetetnie magát, mint a vadonatúj Jeep® Compass-szal.

KOMFORT ÉS STÍLUS

Művészi formák, jellegzetes Jeep® dizájn elemek, kiváló minőségű anyagok és modern technológia - ez teszi tökéletessé a vadonatúj Jeep® Compass belső terét utazásaihoz. Készen áll az indulásra? A gondosan kialakított vezetőoldalon 7 colos színes műszerfal kijelző található. Tartsa a kezét a kormányon, a szemét pedig az Ön előtt álló úton, miközben a beépített kapcsolók segítségével szabályozza az audio- és hangrendszereket és a sebességet.

jeep-compass-interior

KIFINOMULT RÉSZLETEK

  • jeep-compass-leather-steering-wheel Bőrkormány
  • jeep-compass-uconnect-8.4-NAV-system Uconnect™ 8.4 NAV
  • Selec-Terrain®
  • jeep-compass-automatic-transmission Automata váltó

KITOLJUK A TECHNOLÓGIA HATÁRAIT

Terjessze ki az okostelefonja által nyújtott élményt a Jeep® Compass-ban utazva, amely lehetővé teszi Önnek, hogy egyszerűen indítson telefonhívásokat, hallgasson zenét, küldjön és fogadjon üzeneteket, stb. Fedezzen fel újdonságokat, és maradjon kapcsolatban okostelefonjával a Uconnect™ 8.4 NAV új funkcióinak segítségével. Az Apple CarPlay lehetővé teszi az iPhone felhasználóknak, hogy a Siri hangvezérléssel használják az Apple Maps-t és az Apple Music-ot, üzeneteket küldjenek vagy telefonáljanak.

Az Android Auto™ egyszerű és biztonságos hozzáférést nyújt a kéz nélküli hangvezérléshez, a Google Maps™-hez és Google Play Music™-hoz a Uconnect™ érintőképernyő vagy a kormányon lévő kapcsolók segítségével.

jeep-compass-side-apple-carplay jeep-compass-side-android-auto
jeep-compass-uconnect
A képen az Apple CarPlay látható. Az Android Auto, a Google Play és más védjegyek a Google Inc. védjegyei.

PÁRATLAN 4X4 KÉPESSÉGEK

A páratlan 4x4 képességek és a piacvezető, fejlett, üzemanyag-hatékony hajtáslánc opciók együttesen a legjobb képességű kompakt SUV-vá teszik a vadonatúj Jeep® Compass-t. Válasszon a két benzinmotor vagy a négy dízelmotor közül. A Jeep® legendás off-road képességeit az új, fejlett, megrendelhető állandó összkerékhajtás rendszerek gazdagítják, ezáltal a vevők azt kapják, amit semmilyen más kompakt SUV nem tud biztosítani.

jeep-compass-unrivaled

Selec-Terrain® járművezérlő rendszer

jeep-compass-select-terrain-system /

A Selec-Terrain® tapadásvezérlő rendszer célja, hogy optimalizálja a négykerék-meghajtást, ezáltal bármilyen terepen páratlan képességeket nyújtson. Elektronikusan koordinál és optimalizál akár 12 rendszert, ami által jobb irányíthatóságot biztosít a gépkocsinak.

Terepszögek

jeep-compass-departure-angle

A Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® képességeket nyújt egyedülálló első, középső és hátsó terepszögekkel az egyedi orr kialakításnak és a megnövelt hasmagasságnak köszönhetően. A kategória legjobb hasmagassága és képességei kiegészülnek a csúszólemezekkel, lejtmenet vezérléssel és 17 colos off-road kerekekkel.

4x4 rendszerek

jeep-compass-4x4-system

A vadonatúj Jeep® Compass két innovatív hajtáslánc rendszert kínál a kategóriaelső 4x4 képességekhez. A Jeep® Active Drive és Jeep® Active Drive Low automatikusan és észrevétlenül kapcsol a kétkerék- és négykerék-meghajtás között a folyamatos nyomaték vezérlés és az optimális tapadás érdekében.

BIZTONSÁGOS UTAZÁS

Valódi kényelem az, ha mindig biztonságos vezetési élményben lehet részünk. A vadonatúj Jeep® Compass több mint 70 rendelkezésre álló biztonsági funkcióval óvja a vezetőt és az utasokat. Hat légzsák az alapfelszereltség részeként, valamint számos fejlett aktív és passzív biztonsági funkció nyújt kiemelkedő védelmet, és segít elsősorban elkerülni a baleseteket.

jeep-compass-opening-edition-ar-experience