Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van modelljeinkkel vagy márkakereskedéseinkkel kapcsolatban, kérjük, töltse ki az alábbi rovatokat, és munkatársaink rövidesen válaszolnak Önnek.
Ha esetleg telefonon keresne meg bennünket, hívja munkanapokon 8-17h között a (06 80) 10 10 80 zöld számot, külföldről a +36 1 465 3688 telefonszámot és beszéljen személyesen munkatársunkkal.


* Kijelentem, hogy a Jogi Rendelkezéseket elolvastam, különös tekintettel a Személyes adatokra vonatkozó rendelkezésekre, és ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy az általam itt megadott személyes adataimat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám) a Jogi Rendelkezésekben meghatározott célból és feltételek szerint kezeljék, valamint hogy a részemre a FCA Central and Eastern Europe Kft., illetve a Hivatalos Márkakereskedői és Márkaszervizei direkt marketing célból a FCA Central and Eastern Europe Kft. termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos reklámanyagokat, valamint elektronikus hirdetéseket küldjenek, és piackutatási célból megkeressenek. A jelen hozzájárulásom önkéntes, a Jogi Rendelkezésekben meghatározott részletes tájékoztatáson alapul, és visszavonásig érvényes. A fenti hozzájárulásomat visszavonni, illetve az adataim módosítását kérni a Jogi Rendelkezésekben meghatározottak szerint tudom.

* A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező!