VERSENYZÉS IHLETTE TERMÉSZET

A Jeep® Grand Cherokee SRT® versenypályára született, és elsőrangú képességeivel a valaha volt legsportosabb és legerősebb Jeep® Grand Cherokee. Nem hiszi el? Lássuk a számokat! Kevesebb mint 5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, és a 257 km/h-s végsebesség még csak a kezdet.

Színek GRAND CHEROKEE
SRT®

FŐ TULAJDONSÁGOK

 • jeep-grand-cherokee-srt-hemi-engine 6.4L Hemi V8 motor
  6.4L Hemi V8 motor
  Érezze a hatékony, nyolc fokozatú sebességváltóval felszerelt 6.4L HEMI® V8 motor masszív erejét. Használja a teljesen elektronikus automata üzemmódot, vagy váltson fel és le a kormánykeréken lévő sebességváltó gombokkal. Az Eco üzemmód és az Üzemanyag takarékos Technológia egymást kiegészítve támogatja a teljesítményt és a hatékonyságot is.
 • jeep-grand-cherokee-srt-race-inspired-interior Versenyzés ihlette belső
  Versenyzés ihlette belső
  A 2017-es Jeep® Grand Cherokee SRT® lélegzetelállító bőr és velúr belső tere a karbonszálas részletekkel stílusos és funkcionális. Maradjon kapcsolatban anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról, a Uconnect™ 8.4 NAV a Grand Cherokee SRT® alapfelszereltségének része mely egyedi teljesítmény adatokat is mutat.
 • jeep-grand-cherokee-srt-exclusive-exterior-appearance SRT®-Exkluzív külső megjelenés
  SRT®-Exkluzív külső megjelenés
  Emelkedjen ki a tömegből az új 2017-es Jeep® Grand Cherokee SRT®-vel, melynek új és egyedülálló orr része és hűtőrácsa a stílus és aerodinamika optimalizálása érdekében született. A Jeep® Grand Cherokee SRT® új stílusa agresszív és sportos.
 • jeep-grand-cherokee-srt-brembo-braking Brembo fékrendszer
  Brembo fékrendszer
  A nagyteljesítményű blokkolásgátlós Brembo fékrendszer négy tárcsafékje garantálja a biztonságot és a teljesítményt. A hat dugattyús féknyergekkel ellátott masszív első 15 colos féktárcsák és a négy dugattyús féknyergekkel ellátott hátsó 13,8 colos féktárcsák piros színe jelzi az erejüket.

VERSENYPÁLYÁRA SZÜLETETT

A Jeep® Grand Cherokee SRT® versenypályára született belső terének stílusa világszínvonalú és prémium részletekkel teli. A fekete valódi bőr belső és az egyéni SRT® sebességváltó gomb kiegészíti az egyenes aljú SRT® kormánykereket. A versenyzés ihlette ülések, karbonszálas betétek és az azonnali gyorsulás érték megjelenítéssel rendelkező 7 colos digitális információs kijelző együttesen egy rendkívül izgalmas pilótafülkét teremt, ami kimagasló vezetési élményt biztosít.

VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT!

 • jeep-grand-cherokee-srt-performance-pages Valós idejű teljesítmény megjelenítés
 • jeep-grand-cherokee-srt-carbon-fiber-inlay Karbonszálas betétek
 • jeep-grand-cherokee-srt-badging-on-seats SRT® embléma az üléseken
 • jeep-grand-cherokee-srt-leather-wrapped-dashboard Bőrrel bevont műszerfal

AGGRESSZÍV KINÉZET

A feltűnő, kiemelt orr rész és a vadonatúj hűtőrács teljesen egyedi kinézetet biztosít a Grand Cherokee SRT® számára. Engedje be a látványt a masszív CommandView® dupla paneles panorámatetővel, mely szélesre tárulva biztosítja a nyitott tetős vezetési élményt. A Grand Cherokee SRT® továbbfejlesztett fényszórói, bi-xenon HID izzókkal, beépített irányjelzőkkel és új LED ködlámpákkal feledhetetlen kinézetet nyújt a Grand Cherokee SRT® számára.

VALÓS IDEJŰ TELJESÍTMÉNY

Az új Jeep® Grand Cherokee SRT® teljesítménye szemmel látható.
A Uconnect ™ 8.4 NAV segítségével mindig ellenőrzés alatt tudja tartani a valós idejű teljesítmény statisztikákat és a gépkocsi gyorsulás értékét. Ismerje meg a teljesítmény alapján a technológiát.

AZONNALI G-ERŐ VISSZAJELZÉS

jeep-grand-cherokee-srt-g-force-feedback

A Uconnect™ 8.4 NAV valós időben mutatja a G-erőt, valamint egyéb teljesítmény jellemzőket, például a 0-100 gyorsulás értéket.

CSÖKKENTETT ÜZEMMÓD

jeep-grand-cherokee-srt-valet-mode

Csökkentett üzemmódban a motor teljesítménye és nyomatéka korlátozott, és a fordulatszám maximuma 4000 RPM. A kormánykeréken lévő sebességváltó gombok, a vezetési mód funkciók és a rajtprogram működése le van tiltva, valamint az ESC (elektronikus stabilitás szabályozás) teljes körű módban van.

TELJESÍTMÉNY ADATOK VALÓS IDŐBEN

jeep-grand-cherokee-srt-data-in-real-time

A Performance Pages Plus olyan statisztikákat mutat meg, mint a dinamikus használat, fékezés, motorteljesítmény, motor nyomaték és gyorsulás.

TARTSA KÉZBEN AZ ERŐT

Az új Jeep® Grand Cherokee SRT® még a leglehetetlenebbnek tűnő kihívásokat is teljesíteni tudja. Szabja testre vezetési élményét, tegye egyedivé. Érezze a 6.4L HEMI® V8 motor erejét, nyomja meg a rajtprogram gombját, és garantáltan az üléshez fog tapadni.

6.4L HEMI® V8 MOTOR

jeep-grand-cherokee-srt-hemi-engine

A 6.4L HEMI® V8 motor a hatékony, nyolc fokozató automata sebességváltón keresztül 468 LE/344 KW teljesítményt nyújt. Váltson fel és le a kormánykeréken lévő sebességváltó gombokkal, vagy használja a teljesen elektronikus automata üzemmódot.

RAJTPROGRAM

jeep-grand-cherokee-srt-launch-control

Nyomja meg a gombot, tartsa lenyomva a féket, egyenesítse ki a kormánykereket, és nyomja be teljesen a gázpedált. Engedje fel a féket, és a gépkocsi a lehető legerősebben, maximális nyomatékkal és minimális kipörgéssel fog elstartolni.

SELEC-TRAC®

jeep-grand-cherokee-srt-select-trac

Maximális jármű teljesítmény a Selec-Trac® járművezérlési rendszernek köszönhetően. Az egyszerűen használható interfészen keresztül szabályozhatja a felfüggesztést, nyomaték-eloszlást, váltási sémákat és a motor jelleggörbéjét.