FEJEDELMI MEGJELENÉS

AZ INNOVÁCIÓ VEZETETT EL IDÁIG

Magabiztos és elegáns külső formaterv, mely minden porcikájából erőt sugároz. 2017-ben a Grand Cherokee új megjelenéssel rukkol elő és olyan prémium stílus részleteket tartalmaz, mint az új első hűtőrács, új keréktárcsa design és ködlámpák. 2017-ben a Jeep® márka forgalmazni kezdi a Jeep® Grand Cherokee Trailhawk® modellt.


FEDEZZE FEL A KÜLSEJÉT

ELEGANCIA. BÁRMERRE JÁRJON.

grand-cherokee-interiors

A KIFINOMULTSÁG ÚJ SZINTJE

Képzelje el, hogy egy nagy kihívást jelentő vezetési helyzetet kell megoldania úgy, hogy közben nem kell lemondania a kényelemről és a prémium stílusról. A Jeep® Grand Cherokee Summit modell exkluzivitásának és kézműves kidolgozottságának köszönhetően 2017-ben mindez lehetséges lesz. Az új Summit modell beltere luxus kidolgozottságú, puha, hasított bőr tetőkárpitot kapott és kontrasztos díszvarrással ellátott steppelt mintás betétek emelik ki a puha, opcióként rendelhető Laguna bőr kárpitot. Fényes, valódi fabetétek adnak melegséget és stílust a gazdag és hivogató utastérnek.


FEDEZZE FEL A BELSEJÉT

A LEGMODERNEBB BELSŐ FELSZERELTSÉGEK

  • grand-cherokee-wood Egzotikus fabetétek
  • grand-cherokee-sunroof CommandView® napfénytető
  • grand-cherokee-stitching Díszvarrás
  • grand-cherokee-audio Harman Kardon® audió rendszer
  • grand-cherokee-headliner Prémium tetőkárpit

LUXUS MINDEN SZINTEN

grand-cherokee-side-view
TEKINTSE MEG AZ ÖSSZES MODELLT

RÁTERMETT & MÉG HATÉKONYABB

grand-cherokee-transmission

FINOM ÉS HATÉKONY 8-FOKOZATÚ SEBESSÉGVÁLTÓ

A különleges 8-fokozatú automata sebességváltó finom váltást és figyelemreméltó gyorsulást tesz lehetővé. Tegye a váltókart Sport, vagy Drive üzemmódba, így azonnal kontrollálhatja a magasabb fokozatokba váltást a kormánykeréken elhelyezett váltófülekkel. Ez a megoldás akár 44.1:1 kapaszkodási arányt nyújt off-road vezetéskor (amennyiben a jármű két-sebességes osztóművel szerelt).

grand-cherokee-9-speed

SELEC-TERRAIN® JÁRMŰVEZÉRLŐ RENDSZER

Öt választható üzemmódjával, a Selec-Terrain® járművezérlő rendszer tovább növeli a legendás Jeep® terepképességet, hiszen segítségével bármilyen tereppel megbírkózik, beleértve a havas utakat is. A hajtás teljesítményt a Quadra-Trac® II illetve a Quadra-Drive® II 4WD rendszerek is fokozzák. A bizonyos felszereltségi szinteken elérhető Quadra-Lift® légrugózási rendszer öt különböző magasság-beállítási lehetőséggel járul hozzá az optimális teljesítményhez.

grand-cherokee-engine

3.0L V6 MULTIJET II DÍZEL

Az 3.0L turbodízel V6-os motor tiszta dízel technológiát kínál alacsony CO2-kibocsátással. A tiszta és kifinomult erőforrás ötvözi az optimális üzemanyag-felhasználást a lenyűgöző teljesítménnyel. A fejlett 8-fokozatú automata sebességváltóval kombinálva, a 2017-es Jeep® Grand Cherokee akár 3,500 kg vontatására is képes, így bárhová magával viheti nagyobb tárgyait is, ahová csak nomád kalandokra vágyó szíve csábítja.


FEDEZZE FEL A KÉPESSÉGEIT

LÉGZSÁKOK - VÉDELEM MINDEN OLDALRÓL

grand-cherokee-safety
Több mint 70 széria,- és rendelhető biztonsági felszereltséget kínálva, a 2017-es Grand Cherokee széria felszereltségként tartalmazza a többfokozatú vezető,- és utasoldali légzsákot és a kiegészítő oldalsó függöny-légzsákot. Széria gyűrődőzónák a jármű elején, illetve oldalmerevítő rudak (a formatervbe integrálva) segítenek az esetleges ütközés energiájának elnyelésében és az ütközés utasokra mért hatásának csökkentésében.


FEDEZZE FEL A BIZTONSÁGI ELEMEKET

Back to top