A valaha tervezett
legrátermettebb SUV modell
A világ felfedezéséhez és az újabb kalandokhoz olyan autóra van szüksége, amely szinte minden kihívásnak megfelel. A Jeep® modell mindent tud, amire Önnek szüksége van, és semmi olyat, amire nincs. A kalandok már várják. Készüljön fel!

Tegyen egy sétát ott,
ahol minden kezdődik
Látogassa meg a Melfi autógyárat és egy élménydús virtuális séta által legyen részese a Jeep® Renegade születésének. Interaktív képek, exkluzív videók és leírások szemléltetik a gyártási folyamat 13 szakaszát az öntéstől kezdve egészen a végső tesztig.

Tegyen egy virtuális sétát
ÚTRAKÉSZ
Otthon van bármerre is jár
Látja a hasonlóságot? Az ikonikus hetes-osztású hűtőrácstól kezdve az erőteljes megjelenésig, a Renegade egy hamisítatlan Jeep®. Kíváló irányíthatóságának köszönhetően a Jeep® kisméretű SUV modellje tökéletes választás, ha a városban kívánja használni, ám kitűnő terepképességei új terepek felfedezésére is ugyanolyan alkalmassá teszik. A Jeep® Renegade útrakész és igazán rátermett.
TŰNJÖN KI A TÖMEGBŐL ÉS INDULJON ÚTNAK
Irány az út
Öt kényelmes ülésével, tágas és praktikus csomagterével és számos eredeti tárolóhelyével a Renegade igazán lehetővé teszi, hogy kedvteléseinek hódolhasson.
A MySkyT beengedi a napfényt Korlátlan szabadságra vágyik? Máris az Öné lehet
a Renegade modellel.
A rendelhető dupla panel biztonságos és zárható,
ám teljes mértékeben ki is vehető és
a magasságban állítható hátsó csomagtér síkjában tárolható.
MILYEN MESSZIRE TUD ELJUTNI?
A valaha létezett
legrátermettebb SUV
A Renegade Trailhawk® kivitel Trail Rated® terepminősítéssel
és széria összkerékhajtással rendelkezik, mely kiváló
menetképességet biztosít alacsonyabb motor fordulat esetén is.
Ezenkívül 2,5 cm-el megemelt gyári hasmagassággal,
egyedi első és hátsó lökhárítóbetétekkel,
17”-os off-road alumínium keréktárcsákkal
és agresszív megjelenésű gumiabroncsokkal szerelték fel.
FEKETE MOTORHÁZTETŐ Exkluzív opció a Trailhawk® kivitelhez a fekete motorháztető, mely még erőteljesebb megjelenést kölcsönöz ennek az ikonikus modellnek.
KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK A Renegade Trailhawk® kivitel exkluzív 17”-os off-road alumínum keréktárcsái és gumiabroncsai kifejezetten agresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek.
HÁTSÓ LÁMPA A megkülönböztető stílusú hátsó lámpatestek a régi katonai üzemanyag kannák stílusát idézik, így igazán egyedi külső varázsolnak a Renegade modellnek.
FEDEZZE FEL ÉS ÉLVEZZE A LETÖLTÉSEKET
Nézelődjön bátran a Jeep® Renegade oldalain és töltse le a Renegade képeit, hogy háttérképként használhassa azokat komputerén.
Szenvedéllyel tervezve
A Jeep® Renegade modell kívül-belül okos design elemekkel készült. Kattintson az alábbi képekre és tekintse meg a részleteket.
Váratlan élmény Részletek Szabadidős felszereltségek Részletek A Jeep® Márka örökség Részletek Kalandok nyomában Részletek
Váratlan élmény A Jeep® márkát születése óta a szabadság, az eredetiség, a kaland és a szenvedély fémjelzi. A Jeep® Renegade családtag most még jobban alkalmazkodik a váratlan helyzetekhez. Azok számára készült, akik a saját történetüket akarják megvalósítani nap mint nap.
Szabadidős felszereltségek Legyen könnyebb. Legyen erősebb. Működjön jobban. A szabadban végzett sportok szerelmesei és a kalandra vágyók mindig a dolgok tökéletesítésére törekednek. Mérnökeink magukévá tették ezt a törekvést, és felhasználták azt ötleteik megvalósításához.
A Jeep® Márka örökség Több mint 70 év elteltével továbbra is szenvedélyes elkötelezettséggel dolgozunk azon, hogy az Ön valóban kalandos életstílusának részesei lehessünk, és támogassuk azokat, akik nyomon követik a Jeep® márka folyamatos fejlődését. Az új kalandok keresése és felfedezése mindig is része volt, és része lesz gazdag örökségünknek. Az ikonikus hűtőrácstól kezdve a modell összes többi részletéig egyértelmű, hogy a Jeep® Renegade a család tagja.
Kalandok nyomában A Jeep® modellek mindig híresek voltak kiváló terepképességeikről. A világ számos összkerékhajtást igénylő terepe inspirálta a Jeep® Renegade modell tervezését, olyan felszereltséggel ruházva fel, mely még több terepkihívásnak képes megfelelni.