• Sport
  • Sahara
  • Rubicon
Színek WRANGLER

JELLEMZŐK

KARCOS, MÉGIS KIFINOMULT BELTÉR

A 2017-es Wrangler belsejében élvezni fogja a tágas tárolóhelyeket, a jól átgondoltan megtervezett, ergonómikus kialakítást, a zaj, vibráció és rugózás csillapítást. Ezenkívül olyan kényelmi felszereltségeket is kaphat az autóhoz, mint az opcióként rendelhető, fűthető bőrülések, megvilágított pohártartók, megvilágított első lábtér és egy fényre automatikusan sötétedő visszapillantó tükör LED olvasólámpával.

FORMA ÉS FUNKCIÓ

  • Bőrkormány
  • Lemosható belső tér vízleeresztő dugókkal
  • Zárható tárolórekesz a középkonzolon
  • Opcióként rendelhető Apline® Prémium hangrendszer

LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA

A Uconnect™ rendszerrel bármilyen médiát kezelhet. Hangvezérléssel sokkal könnyebben tudja Jeep® Wrangler-jét vezetni, hiszen a hangjával választhat a rádió állomások között, indíthat telefonhívásokat, anélkül, hogy szemeit levenné az útról. A UConnect™ fejlett GPS navigációs rendszerrel is rendelkezik, melynél Ön hangvezérléssel tudja kiválasztani a célállomást. A beépített aktív hang kommunikációs rendszernek köszönhetően Ön vezetés közben bátran telefonálhat. Hallgathat zenét, audió felvételt CD-ről, DVD-ről, MP3 lejátszóról, vagy USB-csatlakozón, AUX bemeneti csatlakozón, merevlemezes háttértárolón, Bluetooth funkción keresztül és a rendszert hangvezérléssel is irányíthatja.

VILÁGÍTÓ ELEMEK

jeep-grand-cherokee-srt-night-steering-wheel

Minden Wrangler megvilágított első lábtérrel és a középkonzolon elhelyezett pohártartókkal szerelt, mely még kellemesebbé teszi a belteret utasai számára.

LED BELSŐ VILÁGÍTÁS

jeep-grand-cherokee-srt-night-speaker-sound

Amikor meg kell állnia, hogy valamit megkeressen a kocsiban, akkor igazán jó hasznát veszi a fényre automatikusan sötétedő visszapillantó tükörnek, mely LED olvasólámpával hathatós segítséget nyújt.

AUTOMATA HŐMÉRSÉKLET VEZÉRLÉS

jeep-grand-cherokee-srt-night-active-noise-cancellation

Az opcióként rendelhető automata hőmérséklet-vezérlő rendszer (ATC) beállítja a fűtő, illetve hűtő ciklusokat a kényelem folyamatos fenntartása érdekében.

OSZTÁLYELSŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Sajátos kerékíveivel, ikonikus hetes-osztású hűtőrácsával, valamint levehető ajtajával és tetejével a 2017-es Wrangler továbbra is stílusosan rátermett és igazán szórakoztató vezetési élménnyel ajándékozza meg. A prémium megjelenésért, válassza az opcióként rendelhető, karosszéria színére fényezett Freedom Top® keménytetőt a Sahara modellhez.

FEDEZZE FEL A KÜLSEJÉT

KIMAGASLÓ TEREP TELJESÍTMÉNY

A Jeep® Wrangler képességei lehetővé teszik, hogy Ön bármilyen terepen vezethesse a járművet. Hajtásrendszere bármilyen vezetési körülményt mesterien kezel. A Jeep® Wrangler kialakítása a rugalmasság maximalizálásával, a tengelyek összekapcsolási módjával és a kerekek futásának kontrollállásával javítja az országúton, illetve terepen elérhető menetteljesítményt. Jó kormányozhatósága alapvető fontosságú a vészhelyzetek elkerülése, illetve a jármű károsodásának megakadályozása végett. A Jeep® Wrangler hasmagassága kiválóan alkalmas terephasználatra, védőlemezzel ellátott padlólemeze lehetővé teszi a farönkökön, sziklákon, illetve egyenetlen talajon való közlekedést.
Gázlóképessége első osztályú. Az extra kivitelben szigetelt elektromos csatlakozóknak és karosszéria tömítéseknek, valamint a magasabban elhelyezett légbeszívónak köszönhetően bátran átkelhet a vizes akadályokon is

MEGBÍRKÓZIK BÁRMILYEN TEREPPEL

A “Trail Rated” embléma a Jeep 4x4-es modelleken azt jelzi, hogy a járművet arra tervezték,
hogy szinte bármilyen kihívást jelentő terepviszonyok közepette is helyt álljon.

  • Sár
  • Homok
  • Szikla

BIZTONSÁG. MINDIG TÖBB.

A Wrangler széria,- és opcióként rendelhető biztonsági rendszerek széles választékával szerelt, köztük széria fejlett többfázisú első légzsákokkal, illetve opcióként rendelhető kiegészítő oldallégzsákokkal, melyek szenzoros érzékelőkkel vannak ellátva. A modell továbbra is alvázas felépítménnyel rendelkezik, valamint egy on-road/off-road összkerékhajtásos blokkolásgátló rendszerrel, fékasszisztenssel és sok más további felszereltséggel.