Részletek
80th_badge

80 évnyi kalandozás

A Jeep® történelme nyolc évtizedet ölel fel, elsősorban az összkerékmeghajtásról, tartósságról és terepezésről szól. Ennek megünneplésére különleges, limitált széria készült.

Exkluzív jelvény

Fedezd fel a legendás 80 évet ikonikus, új dizájn segítségével. Minden 80th Anniversary Jeep® modell összetéveszthetetlen, különleges jelvénnyel készül, amelyek az üléseken, a műszerfalon és a karosszérián is megtalálhatók.

Gránit kristály színű elemek

Az 80th Anniversary modellek a külsejükkel keltenek feltűnést, amit a gránit kristály színű burkolatok és elemek is tovább erősítenek. A hetes osztatú hűtőrács, az első fényszórók és a lökhárítók is új, stílusos megjelenést kaptak, amelyek tovább erősítik az exkluzív kiállást.

Bőr bevonatú beltér

Az 80th Anniversary modellek stílusa a beltérben is erőteljes. Az ülések és a műszerfal is prémium bőr borítást kaptak. Erre csak a legjobb Jeep®-ek méltók

Berber szőnyegek

A részletekre való odafigyelést példázza a Compass, Wrangler és Gladiator modellekhez elérhető exkluzív, Berber szőnyegek, amelyek még kifinomultabbá teszik a belteret.
 

Jeep Renegade

Új 80th Anniversary Jeep® Renegade

Egy legenda születése.

Az 80th Anniversary széria a Renegade-hez is elérhető, így a modell számos egyedi tartozékkal gazdagodik. A 120, 130, vagy 150 lóerős belső égésű motorhoz, valamint a 4xe Plug-in Hybrid modellhez is elérhető, utóbbi a benzines turbómotorral együtt 190, vagy 240 lóerő leadására képes.


Renegade 80th Anniversary részletek
Jeep Compass

Új Jeep® Compass 80th Anniversary

A Jeep® történelme és jövője

A Jeep® fennállásának 80. évfordulóját egy különleges kiadással ünnepeljük, amely egyedi stíluselemeket és részleteket kapott, ezek erősítik a Compass egyéniségét és eleganciáját. Belső égésű motorral, 130, vagy 150 lóerővel, illetve 4xe Plug-in Hybrid modell esetében 190 lóerős összteljesítménnyel is elérhető.


COMPASS 80th ANNIVERSARY RÉSZLETEK COMPASS 4XE 80th ANNIVERSARY RÉSZLETEK
Wrangler

Új Jeep® Wrangler 80th Anniversary

A legenda folytatódik

A Jeep® a terepezésre épített ikonikus modellel is ünnepli fennállása 80. évfordulóját. A Wranglerhez karosszéria színű keménytető és modern biztonsági berendezések érhetők el. Hagyományos, belső égésű motorral 272 lóerőt teljesít, a turbómotorhoz csatolt hibrid rendszerrel 380 lóerő kombinált teljesítményz ad le.


WRANGLER 80th ANNIVERSARY RÉSZLETEK WRANGLER 4XE 80th ANNIVERSARY RÉSZLETEK
Jeep Gladiator

Új Jeep® Gladiator 80th Anniversary

A legendás pick-up

Az új Jeep® Gladiator teszi teljessé az 80th Anniversary modellcsaládot olyan limitált szériával, amely az egyetlen Jeep® pick-up egyéniségét erősíti. Erőteljes, 3 literes, V6-os hengerelrendezésű, 264 lóerős Multijet benzinmotorral érhető el.

Gladiator 80th Anniversary részletek
80th_badge

Jeep: legenda 1941 óta

1941-ben az amerikai hadsereg strapabíró, összerékmeghajtású járműveket vásárolt, amelyek bármilyen terepviszonyok között használhatók voltak. Ezeket az autókat GPV-ként (általános felhasználású jármű) emlegették, az első két betű angol kiejtésével jött létre a Jeep elnevezés. Így született meg a legenda. Az évek alatt számos, műszaki újításban gazdag modell született, amelyek a páratlan terepképességekről és kalandvágyról voltak híresek.