IKON, AMIT BÁRHOL A VILÁGBAN FELISMERNEK

A Jeep® Cherokee a határok kitolásával és a korábban ismeretlen területek feltérképezésével sokkal inkább forradalmi, mint fejlődő. Külsejének megalkotásakor a hatékony aerodinamika volt a fő szempont.

Cherokee

DINAMIKUS STÍLUS ÉS MINŐSÉG

A Jeep® Cherokee kimagasló kézműves jellegű kidolgozással és teljesen új, áramvonalas külsővel büszkélkedhet. Ehhez a szélesebb hátsó lámpák, a karakteres LED-es világítás, a szélesebb hátsó spoiler is hozzájárul, a dinamikus stílust pedig az áramvonalas ajtók erősítik. Fényes, dupla kipufogóvégek teszik az összhatást még stílusosabbá. A 60/40 arányban dönthető hátsó üléssor15 centimétert előre és hátra csúsztatható.

KEREKEK ÉS FELNIK

A Cherokee arra született, hogy folyamatosan feszegesse a határokat, és új, még felfedezetlen területeket hódítson meg. Egyedi kerék és gumiabroncs választéka lehetővé teszi, hogy Ön kitűnjön a tömegből és bátran kifejezze saját egyéniségét.

LED-ES NAPPALI MENETFÉNNYEL SZERELT FÉNYSZÓRÓK

A Cherokee-ba fejlett világástechnikát szereltünk. A LED-es nappali menetfények dinamikus tekintetet kölcsönöznek, a Bi-Xenon fényszórók pedig igény szerint a ködlámpákkal együtt világítják be az utat.

JEEP CHEROKEE® MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® CHEROKEE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

2017-es JEEP® CHEROKEE KATALÓGUS

Töltse le, vagy rendelje meg a 2017-es Jeep® Cherokee katalógust