MARADJON NAPRAKÉSZ: UCONNECT LIVE

Ez a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy úgy maradjon csatlakoztatva, hogy nem veszíti el fókuszát az útról. A Uconnect rendszer Bluetooth®-on, hangutasításokon, kristálytiszta kijelzőkön, érintőképernyőn és kormánykezelőkön keresztül köti össze Önt, a sofőrt az autó funkcióival.

SZÓRAKOZÁS AZ ÖN KÉNYELMÉRE

Hallgassa kedvenc zenéit. Mindent, amire a megérkezéshez szüksége van tökéletes hangminőségben és több irányból kapja meg. A Cherokee 506 watt teljesítményű, 9-hangszórós, 8 collos mélynyomóval ellátott hangrendszerét az Alpine®-nal közösen fejlesztették ki.

A CHEROKEE ALPINE® HANGRENDSZERE 9 HANGSZÓRÓVAL

- Három 90 cm-es műszerfali hangszóró

- Kettő 15x23 cm-es hangszóró az első ajtókban

- Két 90 cm-es hangszóró a hátsó ajtókban

- Két 15x23 cm-es hangszóró a kalaptartón

- Egy 20 cm-es "Infinite Battle" mélynyomó a csomagtartóban

- 12 csatornás erősítő

BLUETOOTH® ÁTJÁTSZÁS

A Bluetooth® kapcsolat segítségével kábelek nélkül játszhat át zenét a saját eszközéről. Ezzel a szolgáltatással bármilyen kompatibilis médialejátszóról, vagy rádiós alkalmazásról tud zenét hallgatni.

TELEFON ÉS NAVIGÁCIÓ

A Uconnect olyan zökkenőmentes élményt garantál, amelyre soha nem számított. A navigációs és szórakoztató rendszerek, valamint a hangutasítások segítségével azt teszi, amit szeretne. A zene hangereje automatikusan változik, ha bejövő hívása van, és utána ott folytatódik a szám, ahol abbamaradt. A hangutasításoknak köszönhetően bárkit könnyen felhívhat.

TELEFONÁLJON BÁRHOL, BÁRMIKOR

A Uconnect rendszerhez legfeljebb 10 telefont lehet csatlakoztatni és hívást kezdeményezni. A rendszer összehangolja a telefonkönyvet, így az érintőképernyőn is kiválaszthatja, kit szeretne felhívni.

KOMPATIBILIS ESZKÖZÖK LISTÁJA

KÉZNÉLKÜLI HÍVÁS ÉS SMS OLVASÁS

Anélkül tud hívásokat kezelni, SMS-eket felolvastatni, vagy visszaolvastatni*, hogy le kelljen vennie a kezét a kormányról, vagy a szemét az útról.

*Ez a szolgáltatás csak kompatibilis eszközökkel működik

3D-S NAVIGÁCIÓS RENDSZER

A Uconnect egyesítette erőit a vezető navigációs szolgáltatókkal, hogy Ön biztosan tudja, hol van, merre megy és mikorra ér oda. A térkép elnavigálja Önt az utakon, miközben követi az autó GPS szenzorai által kiadott jeleket. Minden irányváltást lépésről lépésre nyomon követhet hangutasítások és vizuális megjelenítés segítségével. Az új, Uconnect 8,4" Radio Nav LIVE nagy, 8,4 collos érintőképernyőt, 3D-s grafikát és többféle, átfogó csatlakoztatási lehetőséget biztosít minden funkció számára, így a légkondicionálónak és a hangrendszernek is. A Bluetooth® csatlakozás támogatja a hangutasításokat és a hang átjátszását. A Uconnect USB portot, SD kártya olvasót és digitális rádiószórást (DAB) is kínál.

KEZELŐSZERVEK

A Cherokee piacvezető technológiát kínál azért, hogy minden a legegyszerűbb és legintuitívabb módon tudjon kezelni. Váltson AM-ről FM hullámhosszra, vagy rádióállomást, szabályozza a hangerőt, vagy válasszon másik zeneszámot, esetleg valakit a telefonkönyvéből, hogy felhívja: mindez úgy lehetséges, hogy kezét nem kell a kormányról levennie. Az erre szolgáló gombok a kormányon találhatóak. Csak egyszer kell kipróbálnia, hogy aztán mindig használni akarja.

JEEP CHEROKEE® MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® CHEROKEE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

2017-es JEEP® CHEROKEE KATALÓGUS

Töltse le, vagy rendelje meg a 2017-es Jeep® Cherokee katalógust