A Jeep® márka a 2019. évi Genfi Autószalonon

  • A Jeep® folyamatosan bővülő európai modellválasztékának legújabb tagjai jelen lesznek a 89. Genfi Autószalonon
  • A figyelem középpontjába kerül egy sor limitált kiadású Jeep modell, köztük az új 'S' széria, amely a márka sportos arculatát hivatott érvényre juttatni.
  • Bemutatkozik a megállíthatatlan Cherokee Trailhawk, a megújult, kifejezetten terephasználatra tervezett Trailhawk modellcsalád legújabb tagja.
  • Genfben láthatjuk először a merész, egyedi karakterű Compass Night Eagle modellt.
  • A prémium szabadidőjármű műfaját megteremtő Jeep Grand Cherokee új S Limited kivitellel és átdolgozott belső kialakítással erősíti meg mértékadó pozícióját.
  • További fontos újdonságok várhatók a Jeep március 5. kedden 11:30 órakor tartandó sajtókonferenciáján.

A Jeep® márka jelentős termékújdonságokkal várja a 89. Genfi Autószalon látogatóit.
2018-ban minden idők legjobb évét zárta a Jeep Európában; számos nemzeti piacon, így Németországban, Spanyolországban, Franciaországban, Belgiumban, Lengyelországban, Svájcban, Hollandiában és Portugáliában rekord eladásokat könyvelhetett el a márka. A Jeep volt a térség legnagyobb ütemben gyarapodó autógyártója, 2018-ban az előző évhez képest mintegy 56 százalékkal növekedett a forgalma.
Immár ötödik éve emelkednek töretlenül a márka európai eladásai, és harmadszor fordult elő, hogy több mint 100 000 új Jeep modell talált gazdára a kontinensen. A Jeep Compass volt a kínálat legnépszerűbb tagja, ezt a Jeep Renegade követte, amely továbbra is a szegmens egyik legkeresettebb képviselője. A harmadik helyen az új generációs Wrangler áll, amely minden eddiginél jobb évet tudhat maga mögött Európában: 2017-hez viszonyítva 86 százalékkal több példányban fogyott. A kiemelkedően jó eredményekre építve a Jeep számos limitált kiadást mutat be a Genfi Autószalonon, reagálva a Jeep-rajongók által egyre sűrűbben megfogalmazott, exkluzív testre szabási megoldásokra vonatkozó kérésekre.

   • Az új 'S' modellcsalád – az 'S' kivitelű Renegade, Compass, Cherokee és Grand Cherokee modellek – a Genfi Autószalonon mutatkoznak be Európában.
   • Az új Cherokee Trailhawk érkezésével teljessé válik a Trailhawk család: mostantól a Jeep összes típusa elérhető a 'Trail Rated' emblémával, amely arra utal, hogy az adott jármű a legkíméletlenebb terepszakaszokat is képes meghódítani.
   • A kiállításon a Jeep® exkluzív eredeti tartozékainak felhasználásával kialakított egyedi modellek is megtekinthetők lesznek. Ezeket a tartozékokat a Mopar: az FCA alkatrészpiaci termékekért és szolgáltatásokért felelős, a teljesítmény, a biztonság és a stílus terén több mint 80 éves hagyományokkal rendelkező márkája fejlesztette ki. A tartozékok még erőteljesebbé teszik azokat a legendás jellemzőket, amelyek hallatlanul sikeressé tették a Jeep szabadidőjárműveket.

A Jeep márka jövőjével kapcsolatos további fontos híreket közlünk a március 5. kedden 11:30 órakor megrendezésre kerülő sajtókonferencián, a Jeep genfi standján (5. csarnok).

Galéria

JEEP® HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb hírekről és Jeep® eseményekről

JEEP® ESEMÉNYEK

Az összes Jeep® esemény megtekintése