Vegytíszta Jeep® teljesítmény

A Gladiator a Jeep® modellekre jellemző teljesítményt a pick-upok variálhatóságával ötvözi.

gladiator_technology_engine_01
gladiator_technology_engine_02

264 Le, 3.0 V6 Multijet,
Euro 6d-Final

A 3.0 literes turbódízel motor 264 lóerőt és 600 Nm nyomatékot ad le. A V6-os elrendezésű, erős, nagy teljesítményű és flexibilitást biztosító motor teljesíti az Euro 6D-Final környezetvédelmi normát. Szériaként Start-Stop rendszerrel felszerelt, 8 sebességes automata váltóhoz csatlakozik, amely a felező és a Selec-Trac összkerékmeghajtás felé irányítja az energiát.

8 SEBESSÉGES AUTOMATA VÁLTÓ

A Gladiator motorja tökéletes párosítás a 8 sebességes automata váltóhoz, amely nagyobb teljesítményt, rövidebb váltásokat, kiváló hatékonyságot és alacsonyabb fogyasztást biztosít. A legmodernebb technológiát képviselő szoftvere a vezetési stílustól és az útviszonyoktól függően képes a teljesítményt azonnal megváltoztatni. Ez azt jelenti, hogy a Gladiator bármilyen körülmények között képes kihasználni a motor nyomatékát.

Tökéletes terep

Minden Gladiator megkapta a Trail Rated® jelvényt, amely tanúsítja, hogy kiállta a legkeményebb terepes próbákat is. A Jeep® legendás 4x4 képességeit a kifinomult Selec-Trac erőátviteli rendszer biztosítja, amelynek része a felező, a Dana 44 tengely, a védőlemezek, a Trac-Lok önzáró differenciálmű és a terepgumik. Az új Jeep® pick-up emellett hihetetlen első és hátsó terepszöggel, valamint rámpaszöggel rendelkezik.

gladiator_technology_details_02

VONTATÁSI KÉPESSÉGEK

A Gladiatornak lenyűgöző vontatási képességei vannak, akár 2722 kg súlyt is képes húzni maga után.

gladiator_technology_end_01
gladiator_technology_engine
264 CV 3.0 V6 Multijet
2,722 kg