TÖBB MINT 70 ELÉRHETŐ BIZTONSÁGI FUNKCIÓ

A karosszéria alatt a Grand Cherokee számos biztonsági berendezést tartogat, amelyek magabiztosságot nyújtanak a volán mögött és segítenek a bent ülőket megóvni.

PASSZÍV BIZTONSÁG

A Grand Cherokee szériafelszereltségként kínálja a többfokozatú vezető- és utasoldali, valamint a kiegészítő függönylégzsákokat.

image

AKTÍV BIZTONSÁG

A vezetőt támogató rendszerek figyelmeztetnek és segítenek elkerülni kihívást jelentő helyzeteket. A fékrásegítéssel kiegészített frontális ütközésre figyelmeztető rendszer és a jármű teljes megállítására képest adaptív tempomat csak kettő ezek közül.

image

HOLTTÉRFIGYELŐ

A holttérfigyelő két szenzorral pásztázza a jármű holtterét és folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön autója és a többi jármű közti távolságot. A rendszer hang- és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha egy jármű túl közel kerülne.

PARKOLÁS SEGÉD

A parkolóhelyről ki- és beállás sokszor kihívásokkal teli. A Grand Cherokee azonban ezen is tud segíteni.

KONTROLL ALATT, BIZTONSÁGBAN

A biztonsági berendezések szenzorai segítenek a jármű eredeti irányának tartásában és baj esetén automatikusan segítséget nyújtanak. A menetstabilizáló egyszerre irányítja a borulásgátlót, az ABS-t, és a kipörgésgátlót, és a kerék megcsúszása esetén parancsokat ad ki.

GRAND CHEROKEE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® GRAND CHEROKEE

Próbálja ki a legközelebbi kereskedésben

2018 JEEP® GRAND CHEROKEE KATALÓGUS

Töltse le, vagy rendelje meg a 2018-as Jeep® Grand Cherokee katalógust