Az e-Hybrid forradalom

A Jeep® Compass egy újabb előrelépés az elektromobilitásban. A takarékos és hatékony 1,5 literes, benzines turbómotort (130 Le, 240 Nm) egy P2-es elektromotor egészíti ki, amely akár 15 kW-tal (20 Le) és 55 Nm nyomatékkal egészíti ki a robbanómotor teljesítményét és ezzel nagyban növeli a rendszer hatékonyságát, valamint a vezetési élményt.
e-Hybrid mobilitás

Az e-Hybrid meghajtásnak köszönhetően a Jeep® páratlan vezetési élményt kínál. A hagyományos lágy hibrid rendszerekhez képest a Jeep® e-Hybrid megoldása teljes hibrid vezetési módot tesz lehetővé, mivel elektromotorjával* az alacsony sebességű manőverek, araszolás és haladás is megoldható elektromos módban. Néhány kilométert a belső égésű motor kikapcsolása mellett is meg tud tenni..

*Az üzemelés akkumulátortöltöttségtől függ.

Új, 7-sebességes automata váltó

A Jeep® Compass e-Hybridben egy új fejlesztésű, hétsebességes, automata, dupla kuplungos sebességváltó mutatkozik be. A 6-sebességes váltóhoz képest rövidebb fokozatkiosztásnak köszönhetően az autó gyorsulása, fogyasztása és emissziós adata is kedvezőbb autópályás használat esetén is.