JEEP® márkás elegancia

Az új Jeep® Compass e-Hybrid arra a stílusra és személyiségre épít, amely híressé tette a márkát, eközben olyan új elemeket is felvonultat, mint az újratervezett fényszórók, hűtőrács, vagy a szintén új alumínium felnik.

ÚJRAFORMÁLT STÍLUS

Azt új Jeep® Compass e-Hybrid a hagyományos Jeep® stíluselemekkel tűnik ki a tömegből, elegáns és merész vonalait olyan formai megoldások emelik ki, mint az újratervezett, ikonikus, hetes osztású hűtőrács, vagy az új stílusú fényszórók.

ÚJRAFORMÁLT HŰTŐRÁCS

Az ikonikus, hetes osztású hűtőrács a Jeep® modellek időtlen jelképe, amely most új formákkal és színekkel frissül fel. Elegáns vonalait a fekete burkolatok és stílusos részletek még inkább kiemelik, és való karaktert adnak egy legendás formatervhez.

FELNIK

Az új Jeep® Compass e-Hybrid modellekhez többféle, új tervezésű alumínium felni érhető el, amelyek bármilyen vezetési stílust képesek támogatni.

JANTES ALLIAGE 17" JANTES ALLIAGE 18" DIAMANTÉES JANTES ALLIAGE 18" GLOSS BLACK JANTES ALLIAGE 19" AVEC COUPE DIAMANT JANTES ALLIAGE 19" POLIES NOIRES

AUTOMATA CSOMAGTÉRAJTÓ*

Ahogy a címből is kiderül, az új, automata csomagtérajtót érintés nélkül is lehet nyitni, vagy zárni. A hátsó lökhárítóba épített érzékelőnek köszönhetően csak meg kell lengetni a lábát a lökhárító alatt. Ezt kiegészítheti a kulcsnélküli rendszer, amelynek segítségével a kulcs aktív használata nélkül lehet a zárakat kezelni, vagy elindítani a motort. * vonóhoroggal nem kompatibilis