A BELSŐ DIMENZIÓ

Az új Jeep® Compass e-Hybrid beltere a kényelmével, tágasságával és stílusával emelkedik ki. A középkonzol kialakítása nagyobb teret hagy a könyöknek, a műszerfal az infotainment rendszer kijelzőjének és a csúcstechnológiát képviselő digitális műszerfalnak ad otthont. A beltér stílusát a puha tapintású, prémium anyagok és varrások egészítik ki.

A TÁGASSÁG EGY MEGKÜLÖNBÖZTETŐ TULAJDONSÁG

Emberek, állatok, kütyük: az új Jeep® Compass e-Hybridben mindennek és mindenkinek talál helyet, ami és aki az Ön számára fontos. Az új beltérnek és a különböző csomagtéri konfigurációknak köszönhetően a tér teljes egészében személyre szabható és újrakonfigurálható, így bármilyen utazáshoz átalakítható.

ÚJ TÉR KARNYÚJTÁSNYIRA

Mindent magával vihet még a leghosszabb utazásokra is. Az új Jeep® Compass e-Hybrid újfajta csomagtárolási megoldásokat kínál: ezek a tágas és környezetükbe simuló tárolók a sebességváltó mögött, a középkonzolon helyezkednek el. A használható térfogat meghaladja a 7 litert, így minden, amire szüksége lehet az út során, egy karnyújtásra lehet.

TÁGAS ÉS VARIÁLHATÓ

A csomagtér úgy alakítható, hogy bármit magával vihet. Az új Jeep® Compass e-Hybrid hátsó üléssora 40/20/40 arányban osztva dönthető, így a hasznos csomagtér igényeinek megfelelően bővíthető

EXTRA TÉR, MÉG TÖBB STÍLUS

Az új Jeep® Compass e-Hybrid beltere tökéletesen testesíti meg a stílus és a kényelem filozófiáját. A tökéletes ergonómiájú, fűthető ülések kategóriaelső kényelmet biztosítanak még a leghosszabb utazásokhoz is. Sőt, az S modellekhez olyan kényelmi funkció is tartozik, mint az elektromos vezetőülés állítás, memóriával. A huzatok szövetből, vagy vinylből készültek, színben a műszerfalat borító szövet színéhez igazodnak.