Biztonság

Az új Jeep®Compass e-Hybrid számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel van felszerelve, amelyeket arra terveztünk, hogy támogassák a vezetőt a kalandozás közben.

Jeep® Wave

ADAPTÍV TEMPOMAT

Ez az elektromos rendszer amellett, hogy képes az előre beállított sebességet tartani, az előtte haladótól is mindig biztonságos távolságot tart fenn a sebesség módosításával.

Jeep® Wave

SÁVTARTÓ

A sávtartó igyekszik a sáv közepén tartani a járművet. Ha a Compass megközelítené a sávelválasztó vonalat, akkor figyelmeztetés után a kormányzásba való beavatkozással visszairányítja az autót a sáv közepére.

Jeep® Wave

2-ES SZINTŰ ÖNVEZETŐ FUNKCIÓK

A Jeep® szerint a jövőt úgy hívják, autópályasegéd, amely egy új fejlesztésű, 2-es szintű önvezető funkció, és Jeep® modellben most mutatkozik be először. Ez a rendszer az adaptív tempomatot és a sávtartót egyesíti, és képes az autót a körülötte haladóktól biztos távolságban, a saját sávja közepén tartani.

AZ ÚTRA FIGYEL

Az új Jeep® Compass e-Hybrid többféle, csúcstechnológiát képviselő biztonsági rendszert tartalmaz, amelyek a széria felszereltség részét képezik. A biztonság mellett vezetési élményt is garantálnak.

Jeep® Wave

FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ

Ez a rendszer képes felismerni a fáradás első jeleit, és ekkor rövid pihenőt fog javasolni. A műszerfalon lévő szenzorok a vezető retináját hét percenként vizsgálják, és szükség esetén a rendszer audiovizuális jelzéssel figyelmeztet arra, hogy érdemes pihenőt tartani.

Jeep® Wave

AUTOMATA VÉSZFÉKASSZISZTENS GYALOGOSÉRZÉKELŐVEL

Az új Jeep® Compass e-Hybrid képes arra, hogy megakadályozza a ráfutásos baleseteket, vagy csökkentse a súlyosságukat. Ha a vezető az audiovizuális figyelmeztetésre nem reagál, akkor a rendszer automatikusan vészfékezést hajt végre.

360°-OS KAMERA

Ez egy új vezetéstámogató technológia, amely a parkoláskor nyújt segítséget. A 360°-os kamera képes az autó környezetét felülnézeti kameraképen megjeleníteni, ezzel könnyítve a parkolási manőverek végrehajtását.