Technológia

A Jeep® e-Hybrid technológia egy új rendszert jelent, amely tovább növeli a vezetési élményt.

UCONNECT™ INFOTAINMENT RENDSZER 10,1”-OS ÉRINTŐKÉPERNYŐVEL

Az új Jeep® Compass e-Hybridben a legmodernebb Uconnect™ infotainment rendszer érhető el, amelyet nagyfelbontású, 10,1”-os érintőképernyőn keresztül lehet vezérelni. A rendszert a korábbinál ötször nagyobb számítási kapacitással bíró processzor szolgálja ki, így mindenre azonnal reagál. Felhasználói felülete intuitív és könnyen kezelhető, személyre szabható, az interaktív lapozó segíti az olvashatóságot, a widgeteket pedig több oldalon is el lehet helyezni. A rendszer a Longitude és Night Eagle modellekhez opcióként érhető el, a többi modell esetében a széria felszereltség részét képezi.

HEY JEEP® HANGVEZÉRLÉS

Az új Jeep® Compass e-Hybridben hangvezérlő rendszer is van. Mostantól képes lesz beszélgetni autójával, csak mondja ki, Hey Jeep”, és hangutasításokkal kezelheti a légkondicionálót, a zenelejátszást, vagy a navigációt, a TomTom™ térképadatait is.*A 10,1”-os érintőképernyőhöz csatolt, navigációval rendelkező Uconnect™ infotainment rendszerhez érhető el. Az S és Upland modellek esetében ez a széria felszereltség része, a Longitude, Night Eagle és Limited modelleknél opciós. * *Angol, francia, spanyol, német, olasz, holland, portugál, lengyel és török nyelveken elérhető funkció.

ONLINE SZOFTVERFRISSÍTÉS

Az infotainment rendszer frissítése 4G hálózaton keresztül történik, így a térképek és minden tartalom a lehető legfrissebb maradhat és mindehhez nem kell márkaszervizbe menni.

ÚJ, VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐPAD

Íme egy megoldás arra, hogy töltse eszközét vezetékmentesen és kényelmesen. A Compass e-Hybrid fedélzetén vezeték nélküli töltőpad is rendelkezésre áll, csak tegye az ilyen töltésre képes eszközt a padra, és a folyamat automatikusan elindul.

UCONNECT™ SERVICES SZOLGÁLTATÁSOK

A My Uconnect™ alkalmazáson keresztül távolról is elérhetők a szolgáltatások. Ellenőrizheti az autó paramétereit és bármelyik funkciót bármikor elérheti. A Longitude modellekhez opciós, a többi felszereltségi szinthez széria tartozék.

ÚJ, 10.25”-OS DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG

Az autó teljesítményadatait, aktuális állapotát és az utazás részleteit is szem előtt tarthatja az új, 10,25”-os Full HD felbontású digitális műszeregységen. A színes kijelző aktív területe 244 x 91 milliméter. Ez a csúcstechnológiát képviselő eszköz nem csak a Jeep® utasterében jelent hatalmas előrelépést, de a vezető számára is fontos tartalmakat jelenít meg. Sőt, a kijelző teljes mértékben személyre szabható, akár 12 különféle beállítás is elmenthető.

EMELJE A CSATLAKOZTATÁST A KÖVETKEZŐ SZINTRE

A Jeep®Compass e-Hybrid fedélzetén nem kell elszakadni a megbeszélésektől, programoktól. A telefontükrözés segítségével biztonságos módon csatlakoztathatja okoseszközét és férhet hozzá az eszközön tárolt tartalmakhoz.