• A Jeep® tulajdonosok klubjának (Jeep Owners Group, JOG) és a Jeep márka rajongóinak legfontosabb éves rendezvényére Ausztriában, Stájerország szívében kerül sor július 13-15. között.
  • Háromnapnyi színtiszta kaland hamisítatlan, eredeti Jeep stílusban.
  • Az esemény sztárja az új Wrangler – a legelső Jeep gépkocsi közvetlen leszármazottja – lesz; a modellt ki is lehet próbálni a különböző nehézségi fokú tereppályákon.
  • A regisztrációhoz szükséges linkek és a rendezvény teljes programja megtalálható a www.campjeep2018.com oldalon, valamint a Jeep hivatalos közösségi csatornáin.

A Jeep tulajdonosok klubjának (Jeep Owners Group, JOG) tagjai és a márka európai rajongói által leginkább várt eseményt, a Camp Jeep® 2018 rendezvényt az ausztriai Red Bull Ringen, a Spielberg Arénában rendezik meg július 13-15. között.

A lenyűgöző helyszín méltó környezetet biztosít az izgalmas évi összejövetelre, ahol akciódús programok, Jeep-hez méltó izgalmak és kalandok várnak a résztvevőkre. Az esemény koronázatlan királya mi is lehetne más, mint az új Jeep Wrangler…

A Camp Jeep látogatói nem csak gyönyörködhetnek az autóban, de terepalkalmasságát is próbára tehetik az egyedi kialakítású tesztpályákon, valamint személyesen tapasztalhatják meg, hogyan teszi közúti alkalmassága és továbbfejlesztett menetdinamikája ideális mindennapi járművé a Wranglert.

A regisztrációs link és a Camp Jeep 2018 teljes programja megtalálható a www.campjeep2018.com oldalon, valamint a Jeep hivatalos közösségi csatornáin:

JOG: https://ownersgroup.jeep.com/
Facebook: https://www.facebook.com/jeepownersgroup/
Instagram: https://www.instagram.com/jeepownersgroup/
Twitter: https://twitter.com/ownersgroupjeep

Az ikonikus Jeep Wrangler negyedik generációja minden idők legjobb terepalkalmasságú terepjáróra, köszönhetően az olyan új, felszereltségi szinttől függően elérhető műszaki megoldásoknak, mint a kétféle, fejlett 4x4-es rendszer, az aktív, kapcsolható és állandó rendszerek - Command-Trac és Rock Trac -, valamint az elektromosan kapcsolható Tru-Lock első és hátsó differenciálzár, a Trac-Lok részlegesen önzáró differenciálmű, valamint az elektronikusan oldható elülső kanyarstabilizátor.

A Wrangler tesztvezetéseken kívül az idei, ötödik Camp Jeep látogatói gazdag programból válogathatnak: többek között versenypályán vezethetik a semmihez sem fogható, 700 lóerős 6,2 V8 motorral szerelt Grand Cherokee Trackhawk-ot, minden idők legerősebb, leggyorsabb Jeep modelljét.

Emellett a Jeep modellkínálatának egyéb tagjait is kipróbálhatják, és a Jeep Academy hivatásos sofőrjeinek oldalán próbára tehetik saját terepező képességeiket a technikai területen, ahol néhány mesterfogást is elsajátíthatnak.

A lenyűgöző Jeep Jamboree stílusú hangulatot showműsorok, élő zene, barbecue és gyermekprogramok színesítik. A rendezvény ugyanazt a bevált receptet követi, amit az Egyesült Államokban hosszú évek óta rendszeresen megszervezett 4x4-es találkozókon tökélesítettek Kaliforniától Maine-ig, Arizonától Tennessee-ig. Az USA-ban évente több mint 30 ilyen Jeep családi találkozót rendeznek. A hagyományt még 1953-ban alapították, a Kalifornia és Nevada határán húzódó hegyekben, a legendás Rubicon-ösvényen.

Torino, 2018. március 28.

JEEP® HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb hírekről és Jeep® eseményekről

JEEP® ESEMÉNYEK

Az összes Jeep® esemény megtekintése

JEEP® SZPONZORÁCIÓ

A Jeep® büszke szponzora és partnere számos csapatnak és szervezetnek