2019-ben újra megrendezésre került az Automobil és Tuning Show, ahol Jeep modelljeinket is megtekinthették az érdeklődök. Renegade, Compass, Cherokee és Wrangler modelljeinket csodálhatták meg testközelből a Jeep márka rajongói.

A Jeep® Renegade-ben minden meg van amitől tökéletes SUV lesz. Sportos és kényelmes, igazi városi kalandjáró. Ezt a 4x4 Magazine is alátámasztotta, hiszen 3 éve folyamatosan kap elismeréseket és 2018-ban az "Év legjobb kis méretű SUV-ja" címet is megszerezte.

 A Jeep® Compass csúcstechnológiájával és menetbiztonsági rendszereivel nem ismer akadályokat. Tökéletes társ a mindennapokban és a városon kívüli kalandozásokban is.

Utazzon Új Jeep® Cherokee-val a legnagyobb kényelemben. Élvezze a fűthető, Nappa bőr borítású  üléseket, miközben könnyedén kapcsolatban marad családjával és barátaival az Apple CarPlay-vel/Android Auto-val kompatibilis UconnectTM segítségével a 8,4 collos érintőképernyőn.

A  Jeep® Wrangler Rubicon-nal nem maradsz láthatatlan, amerre visz az út garantáltan mindenki megfordul utánad.  Stílusosabb és kifonultabb beltérrel, ikonikusabb külsővel új két literes turbófeltöltésű benzinmotorral és 77:2:1 kúszófokozattal, még tovább fokozza a Jeep® élményt.

Ha megnéznéd az Automobil és Tuning Show-n bemutatásra került modelljeinket , akkor most megteheted a Jeep virtuális 3D túráján.

JEEP® HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb hírekről és Jeep® eseményekről

JEEP® ESEMÉNYEK

Az összes Jeep® esemény megtekintése

JEEP® SZPONZORÁCIÓ

A Jeep® büszke szponzora és partnere számos csapatnak és szervezetnek