A Westend Borpiknik és a Jeep bemutatja:
Jeep Akusztik Koncertsorozat


◾auguszus 13. // 20:00 - Roy és Ádám Trio akusztik koncert (JEEP Akusztik Piknik)
◾auguszus 14. // 20:00 - Caramel akusztik koncert (JEEP Akusztik Piknik)
◾auguszus 15. // 20:00 - Tóth Gabi akusztik koncert (JEEP Akusztik Piknik)

Roy & Ádám trió akusztikus koncertjén is fantasztikus hangulatra számíthattok, hiszen a zenekar már 1998 óta töretlen népszerűségnek örvend és folyamatosan hozza a legfülbemászóbb dalokat a közönség számára. Mulassatok velünk és a bandával augusztus 13-án, csütörtökön, 20.00 és 21.00 óra között!

Tóth Gabi, a dinamikus popdíva azon kívül, hogy az ország egyik legismertebb hangja és előadója, még a Jeep márkanagyköveti szerepet is betölti teljes odaadással. Várunk titeket augusztus 15-én, szombaton, Gabi varázslatos koncertjén. Ha hiányoznak a fesztiválok, akkor nálunk a helyed 20.00 és 21.00 óra között

Augusztus 14-én, pénteken, szintén egy fantasztikus zenei programmal készülünk, ahol a hazai pop élet egyik legismertebb sztárja, Caramel ereszti ki a hangját. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győztese este 20:00-tól 21:00-ig ad koncertet.

A belépés természetesen mindhárom koncertre díjtalan és regisztrációra sem lesz szükség, viszont érkezési sorrendben tudunk beengedni titeket az eseményre, ezért érdemes időben beállni a sorba. Extra meglepetésként pedig egy legendás négykerekűt is megcsodálhattok, azaz egy Jeep Wranglert!

A JEEP Akusztik Piknik programsorozat a Lime Creative Rendezvényügynökség ötletéből és főszervezésében jött létre.

(A Kormány 285/2020. (VI. 17.) járványügyi rendelete alapján a rendezvényre maximum 500 főt tudunk beengedni, megértéseteket köszönjük.)