Fergetegesre sikeredetett Jeep Akusztik Piknik


Egy kivételes rendezvényünknek adott otthont nemrégiben a Westend tetőkertje. Igaz, nyárbúcsúztató programunkon, a Jeep Akusztik Pikniken, csak 500 fő vehetett részt, de hangulaton ez cseppet sem látszott meg.

A háromestés koncertsorozaton csütörtöktől szombatig minden este egy sztárfellépővel kedveskedtünk vendégeinknek. A rendezvényt az 1998 óta fennálló, és azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Roy és Ádám trió akusztikus koncertje nyitotta. Pénteken Caramel, a Megasztár másdik szériájának nyertese engedte ki a hangját, mellyel megdobogtatta a közönség szívét. Záróestünkön pedig márkanagykövetünk, Tóth Gabi popdíva biztosította a hatalmas bulit, hogy igazán emlékezetes legyen a piknik.

Az ingyenes rendezvény résztvevői a zenei élmény mellé finom borokat kóstolhattak, ráadásul a Jeep sztárjait, a legendás Wranglert és Renegade-et is megcsodálahatták. A remek hangulatnak köszönhetően nem csak a vendégek, de elmondásuk szerint a fellépők is szuperül érezték magukat.

A programsorozat megvalósításáért hálával tartozunk a Lime Creative Rendezvényügynökségnek összehozták velünk ezt a szuper rendezvényt. Reméljük, lesz még ilyen alkalom. 😉