Az új Compass megérkezett! A márka történelmet írt, hiszen követve a trendeket új utakat törve emelte korábban nem tapasztalt szintre a kompakt SUV-k mércéjét.

Az időjárás mindent tőle telhetőt megtett, hogy a félnapos program kétségtelenül maradandó és izgalmas, hamisítatlan Jeep® kaland legyen. A szakadatlanul szakadó eső extrém tereppé varázsolta a hármashatárhegyi tájat, így a Compasst az aszfaltos útfelületen kívül olyan körülményeken között is kipróbálhatták a sajtó munkatársai, ahol igazán otthon érzi magát. Az új Jeep® Compass az esőáztatta, sáros és kavicsos erdei utakon való tesztvezetés során tökéletesen prezentálni tudta kategóriaelső terepképességeit.

A menetpróbákon túl a Jeep® szellemiségben különböző izgalmas feladatokon keresztül megismerhették a résztvevők, mit is rejt az igazi kaland. A program során volt kincskeresés iránytűvel, tűzgyújtó próba, sőt égetéssel készült Jeep® logó készítés is.

A napot sárosan, elázva, de fantasztikus élményekkel telve és jókedvűen zárhattuk, a Jeep® Compass pedig bebizonyította, hogy miért lett az új kedvenc Jeep® családtag!

GALÉRIA

JEEP® HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb hírekről és Jeep® eseményekről

JEEP® ESEMÉNYEK

Az összes Jeep® esemény megtekintése

JEEP® SZPONZORÁCIÓ

A Jeep® büszke szponzora és partnere számos csapatnak és szervezetnek