2018-ban újra beröffentek a motorok, felbőgtek a Jeep-ek, zúztak a gitárok és 4 napig ismét minden együtt lüktetett szabadság ütemével. Alsóörs már 19. alkalommal változott a motorosok és a rockzene imádók kánaánjává.

 

Június elején ismét bevették Alsóörsöt a motorok, trike-ok, quadok, négy és kétkerekűek – immáron 19. alkalommal startolt el nemcsak hazánk, de egyben a régió legnagyobb zenei és motoros fesztiválja, a Harley-Davidson Open Road Fest. Már az első nap rocktól és természetesen motor dübörgéstől volt hangos a Balaton északi partja. Szerdán kora délutánra több száz motoros szállta meg a kempinget, ezzel, a zárónapon pedig a zord időjárás sem akadályozhatta meg az látványos motoros felvonulást, amelyen több ezer kétkerekű vett részt.

 

A Harley Davidsonok mellől természetesen az idei évben sem hiányozhattak a Jeep®-ek, a kilátogatók közelebbről is megismerkedhettek az egyes modellekkel. A Jeep® és a Harley-Davidson® közötti együttműködés az általuk közösen osztott értékeken alapul, mely szerint támogatják, hogy vásárlóik szabadon és eredeti módon élhessék meg érzéseiket. Mindkét márka termékeiben kifejezésre jut a szabadság és eredetiség, melyek segítségével ügyfeleik bátran érvényre juttathatják saját egyéniségüket.

 

Azok, akik valamilyen Jeep® vagy Harley-Davidson® modellt választanak, egyúttal egy olyan életstílus mellett teszik le a voksukat, amely révén egy a tapasztalataikat, szenvedélyüket és értékeiket egymással megosztó közösség részévé is válnak.