Tóth Gabi Renegade-jével vándorol legújabb klippjében


Nemrég került fel Youtube-ra Tóth Gabi legújabb, Veled akarok lenni című klippje. Gabi gyönyörű tájakon kalandozik benne, természetesen kedvenc útitársával, Jeep Renegade-jével. Keresve sem találna jobb választást, hiszen ezt az autót folyamatosan a vadon szava hívja.

Ám a klippforgatáson kívül is kalandosra sikerült Gabi élete az elmúlt időszakban. A koronavírus-járvány és az anyaság mellett nem lehetett könnyű összerakni ezt a szuper számot, de ebből is látszik, hogy Gabi nagyon elhivatott. Pont ezért válogattuk be őt is márkanagyköveteink közé.

Ha már nagykövetség: Gabi párja, Krausz Gábor is nagy Jeep rajongó és Compassador. Nemrég éppen arról posztolt, hogyan leste meg Gabit, aki épp kieresztette a gőzt. A bejegyzés tanúsága szerint, Gábor éppen a kocsifeljárón hajtott befele házukhoz, mikoris meglátta Gabit, aki unikornis jelmezbe öltözve bömböltette zenét Renegade-jében. Gábor kérdésére csak annyit felelt, hogy a gyerek végre alszik, úgyhogy a kocsiban ülve kicsit megőrülhet. Örülünk neki, hogy a Jeepre most is számíthatott!