A vadonatúj Jeep® Wrangler – a valaha létezett legjobb terepalkalmasságú szabadidőjármű – a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozott be. A modell legendás múltját a terepképességek, a hamisítatlan Jeep dizájn, a kabrió érzés, a terepen és közúton nyújtott kiváló menetdinamika, valamint az innovatív biztonsági és modern technológiai megoldások utánozhatatlan kombinációjával társítja.

MÉG TÖBB LEGENDÁS, KATEGÓRIAELSŐ TEREPALKALMASSÁG

A vadonatúj Jeep® Wrangler semmihez sem mérhető terepképességeit olyan egyedi műszaki megoldásainak köszönheti, mint a kétféle, fejlett 4x4-es rendszer, az új Selec-Trac állandó összkerékhajtás felezővel, az elektromosan kapcsolható Tru-Lock első és hátsó differenciálzár, a Trac-Lok részlegesen önzáró differenciálmű, valamint az elektronikusan oldható kanyarstabilizátor.

AZ EREDETI JEEP WRANGLER DIZÁJN MODERN ÚJRAÉRTELMEZÉSE

A vadonatúj Wrangler különleges külső formaterve azonnal felismerhető stíluselemeket alkalmaz, az oszlopsoros hűtőrácstól a kerek fényszórókig és szögletes zárófényekig. Az aerodinamikai jellemzők javultak, a szélvédő kényelmesen lehajtható a még teljesebb kabrió élményért; emellett több tucat ajtó-, tető- és szélvédő kombináció érhető el. A vadonatúj Wrangler utastere a hagyománytisztelő kialakítást precíz kidolgozással és kiváló minőségű anyagokkal párosítja. Mindez még sokoldalúbbá és kényelmesebbé teszi az autót a vezető és utasai számára.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

A vadonatúj Jeep® Wrangler minden eddiginél gazdagabb modern technológiai tartalmat kínál. A rendelkezésre álló háromféle Uconnect rendszer (Uconnect 5, 7 és 8.4 NAV) fejlett kommunikációs, szórakoztató és navigációs szolgáltatásokat nyújt. Ezek az új, negyedik generációs Uconnect rendszerek színes LED műszeregységet, választhatóan 5,0, 7,0 vagy 8,4 colos érintőképernyőt többujjas nagyítással, valamint Apple CarPlay és Android Auto funkcionalitást kínálnak. Az új generációs Jeep® Wrangler fejlesztése során kiemelt figyelmet szenteltek a biztonsági szolgáltatásoknak, így a modell több mint 75 különböző aktív és passzív biztonsági, illetve vagyonvédelmi funkciót kínál.

A Wrangler észak-amerikai modellkínálatában új, fejlett és takarékos erőforrások jelennek meg: ilyen a vadonatúj, 2,0 literes, soros négyhengeres turbómotor, vagy a 3.0 V6 EcoDiesel, amelyekhez az új nyolcfokozatú automata sebességváltó társul.

A Los Angeles-i Autószalonon leleplezett vadonatúj Wranglerről további információkat és képeket a http://media.fcanorthamerica.com oldalon talál. A vadonatúj Jeep® Wrangler modell az EMEA térségben (Európa, Közel-Kelet és Afrika) érvényes műszaki adatairól, illetve az európai bevezetés időzítéséről 2018-ban adunk további tájékoztatást.

Torino, 2017. november 29.

GALÉRIA

JEEP® HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb hírekről és Jeep® eseményekről

JEEP® ESEMÉNYEK

Az összes Jeep® esemény megtekintése

JEEP® SZPONZORÁCIÓ

A Jeep® büszke szponzora és partnere számos csapatnak és szervezetnek