ENGEDJE SZABADJÁRA VAD ÉNJÉT

ÉLETRE KEL A JEEP® SZELLEME

A Jeep® Camp a Jeep® Owners Club fő rendezvénye, amely egész Európából rengeteg márkarajongót vonz. A Jeep® fanatikusok és tulajdonosok azért is gyűlnek össze, hogy kifejezzék speciális elköteleződésüket a márka iránt. Ez egy egyedi lehetőség arra, hogy átélje a Jeep® élményt, új emberekkel találkozzon és felejthetetlen élményben legyen része.

ÉLJEÁT A VALÓDI JEEP® ÉLMÉNYT

A Jeep® Camp minden évben tartalmas programot kínál a résztvevőknek, amelynek része a terepes tesztvezetés, valamint elméleti és gyakorlati tudást biztosító workshopok, amelyeket a Jeep® Academy oktatói tartanak.
A partihangulatot élő koncertek és gyerekeknek szervezett programok egészítik ki.

ÉLJE ÁT ÚJRA AZ ELŐZŐ ÉVEK TALÁLKOZÓIT

2018
JÚLIUS 13-15, SPIELBERG, AUSZTRIA

A Jeep® Owners Club legnagyobb rendezvénye ötödik kiadásának keretében a rajongók az új Wranglert ünnepelték.

2017
JÚNIUS 24-25, TELTOW FLAMING RING, BERLIN, NÉMETORSZÁG

A Jeep® Camp sztárja a Jeep® Compass volt, a márka legújabb kompakt SUV-ja, amelyet a Motzener See körüli teszpályákon is ki lehetett próbálni.

2016
JÚNIUS 2-5, BASSELLA, BARCELONA, SPANYOLORSZÁG

A találkozón a márka fennállásának 75. születésnapját és a Jeep® Owners Group születésnapját is megünnepelték.

2015
JÚNIUS 10-12, VALLÉE BLEUE, LYON, FRANCIAORSZÁG

A találkozó központi része mellett a Jeep® Academy instruktorai négy off-road pályán és egy 4x4 tesztpályán várta az érdeklődőket, akik három, specilis Mopar® modellt is megtekinthettek: a Night Rockot, a Wrangler Rubicon Dark Side-ot és a Renegade Hard Steelt.

2014
SZEPTEMBER 12-14, RIVIERA OPPICI, PÁRMA, OLASZORSZÁG

Ez volt az első találkozó, amely útjára indította a sorozatot. A találkozó sztárja egy kétajtós és egy négyajtós Wrnagler Rubicon volt.