PROGRAMOK

Három napig izgalmas kalandok várják a Jeep® Camp 2019 résztvevőit. Lehetőségük lesz a Jeep® összes modelljét tesztvezetés keretében kipróbálni, többféle pályán tehetik próbára saját és Jeep®-jük legendás terepképességeit, részt vehetnek egy élő koncerten és a gyerekek szórakoztatása is megoldott lesz.

RÉSZLETEK

A JEEP® CAMPRŐL

A Jeep márka szellemisége egy évben egyszer életre kel az éves Jeep® Camp találkozón, amelyen a Jeep Owners Group és a rajongók egymást követő hadik éve gyűlnek össze a világ minden pontjáról, hogy egyedi és mély élménnyel merüljenek el a Jeep® világában. A három napos rendezvényen a Jeep® Akadémia elméleti és gyakorlati oktatásokat tart, terepes tesztvezetésen vehetsz részt a világ első hibrid Jeep® moldelljeivel és a dominán S-szériával, emellett számos 4X4 tereppálya áll rendelkezésre, amelyeken próbára teheted terepes tudásodat. A rendezvény a Jeep® lelkét és szellemiségét testesíti meg azzal, hogy több száz Jeep® tulajdonos gyűlik össze Európa minden pontjáról, hogy kifejezzék a vadság iránti szeretetüket, valamint hogy tovább bővítsék a Jeep®-es rajongótábort, amely az egyik legszorosabb és leginkább kalandra vágyó közösség a világon.

RÉSZLETEK
/content/dam/jeep/crossmarket/JeepLife/jeep-camp-2019/Learn_Drive_and_Conquer.jpg

A HELYSZÍNRŐL

San Martino di Castrozza a világ egyik leglátványosabb alkotásával van körülvéve: a Dolomitokkal, amelyet az UNESCO a Világörökség részének választott. A kilenc hegy pompás csoportja olyan rémítő utakat tartogat, amelyeket különböző képességű vezetők is meghódíthatnak a Jeep® márka különböző típusaival.

RÉSZLETEK

GLADIATOR BEMUTATÓ

Az idei találkozó sztárja az új Jeep® Gladiator lesz, amelyet 2018 végén, a Los Angeles-i Autókiállításon mutattak be. A modellel a Jeep® visszatér a pick-up szegmensbe. Az új Gladiator a a kemény és megbízható Jeep® teherautók hagyományaiból építkezik és eredeti formatervet, funkcionalitást, variálhatóságot, kategórielső vontatási képességeket, nyitott tetős szabadságérzetet, fejlett, takarékos motorokat, kiváló vezetési dinamikát és off-road képességeket kínál amellett, hogy számos biztonsági funkcióval és fejlett technológiával rendelkezik.

GALLERY

image

JEEP® OWNERS GROUP

A Jeep® örömmel fog össze emberekkelés helyekkel, amelyek ugyanúgy osztják a szabadság és a kaland szeretetét.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK?

JEEP® HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb hírekről és Jeep® eseményekről

JEEP® ESEMÉNYEK

Az összes Jeep® esemény megtekintése