NYITOTT TETŐS AUTÓZÁS

Élvezd a Gladiatorral a szabad levegős autózás nyújtotta szabdságot.A tető levehető, a szélvédő előre dönthető, az ajtók pedig könnyen eltávolíthatók.

*nyílt közúti autózásra nem alkalmas.

FREEDOM TOP® HÁROMPANELES KEMÉNYTETŐ PREMIUM SUNRIDER® PONYVATETŐ TETŐ NÉLKÜL
LEVEHETŐ AJTÓK
ELŐRE DÖNTHETŐ SZÉLVÉDŐ

NAGY TERHELHETŐSÉG

A Gladiator platója 1531 mm hosszú és akár 1442 mm széles. A különböző, személyre szabáshoz készített elemeknek köszönhetően az áruszállítás és rakodás kényelmesebb, flexibilisebb lehet, legyen szó akár kirándulásról, akár mindennapi munkáról.

gladiator_exterior_bedliner

AZT PAKOLSZ IDE, AMIT CSAK AKARSZ

A Gladiator a platónak köszönhetően teherbírásával és variálhatóságával is kimagaslik a többiek közül. A platóra a legnagyobb csomagokat is könnyedén elhelyezheted, a különleges borítás pedig a padló védelméről gondoskodik.

EXKLUZÍV FELNIVÁLASZTÉK

Az új Jeep®Gladiatorhoz exkluzív alumínium felnik érhetők el, amelyek tovább erősítik a modell karakterét. A Sport felszereltséghez 17”-os, az Overland modellekhez 18”-os felni áll rendelkezésre.

17" Tech ezüst színű alumínium felnik 17" fekete színű acélfelni 18" Gránit kristály alumínium felnik

A HOVATARTOZÁS NAGYSZERŰ ÉRZÉSE

A Gladiator a Wrangler család nagyszerű elemeit használja fel és a pick-upra jellemző praktikummal, formatervvel gazdagítja a modellt. Az ikonikus formai elemek a hetes osztású hűtőrácsnál kezdődnek, a kör alakú első fényszórókkal és a konvex sárvédőívekkel folytatódnak. A Gladiatorral lehetetlenség nem kitűnni.
Jogi nyilatkozat
Üzemanyag-fogyasztás, Jeep Gladiator benzin- és dízelmotorok (l/100 km): 9.8 – 9.5; CO2-kibocsátás (g/km): 256 - 248. A típus jóváhagyásához WLTP kombinált ciklusú eljárást végeztünk. Adatok frissítve: 2021. május 31. Az adatok csak az összehasonlíthatóságot szolgálják.