INTEGRÁLT TEREPKAMERA

A Gladiator a fedélzeti rendszereknek köszönhetően minden eddiginél magasabbra tör. Az első kamera nagy felbontású képet mutat az előtted lévő útról, így jobban áttekintheted a helyzetedet, és elkerülheted a veszélyes akadályokat. A tiszta kameraképről az öntisztítő funkció gondoskodik. Terepezés közben elengedhetetlen, mindennapi vezetéshez pedig rendkívül hasznos.

gladiator_technology_main
gladiator_technology_main_02

VEZETÉK NÉLKÜLI ALPINE HANGSZÓRÓK

A Gladiatorban vezeték nélküli, a Jeep® stílusát idéző, könnyen kivehető és visszatehető Alpine hangszórók vannak a hátsó ülés mögött. A por- és vízálló eszköz menet közben töltődik, és akár 90 centi mély vízben sem ázik be fél óra alatt. Külső akkumulátorként is használhatod, hogy saját eszközeidet töltsed, de a sztereó hangzás érdekében Bluetooth® segítségével más Alpine vezeték nélküli hangszórókkal is összekapcsolhatod.

gladiator_technology_main_03

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

A Gladiator a legfejlettebb technológia segítségével a legjobb vezetési élményt nyújtja. A 7”-os, TFT, digitális műszeregység kijelzési képe személyre szabható és minden fontos paramétert nyomon követhetsz, a negyedik generációs Uconnect™ infotainment rendszer pedig minden Uconnect™ Services szolgáltatást biztosít a Jeep alkalmazáson keresztül. Ezeknek köszönhetően az utazást gond nélkül élvezheted.

UCONNECT™ SERVICES SZOLGÁLTATÁSOK

Az infotainment rendszer tökéletesen együttműködik a Uconnect™ Services szolgáltatásokkal, így az autó rendszereit távolról, okostelefon, vagy okosóra segítségével is eléred, sőt, még beszélhetsz is az autódhoz a Jeep alkalmazáson keresztül.

uconnect

UCONNECTTM SERVICES SZOLGÁLTATÁSOK

A Uconnect™ Services szolgáltatások segítségével összekötve maradhatsz Jeep® Gladiatoroddal.

Látogass el a dedikált honlapjára és tudj meg minden részletet!

Biztonság és élvezet az új vezetési élményért Töltsd le a Jeep alkalmazást most az AppStore-ból, vagy a Google Play áruházból.

Ismerd meg a UconnectTM services csomagot

A HANG KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA

Válaszd ki a megfelelő lejátszási listát minden kalandodhoz. Opcióként Alpine Premium hangrendszert is kérhetsz, amely 9 hangszóróból, mélysugárzóból és egy 552 W teljesítményű, 12 csatornás erősítőből áll. Az eredmény: kiegyensúlyozott, magával ragadó hangzás.

gladiator_technology_details_01

KULCSNÉLKÜLI RENDSZER

A kényelem a Gladiator egyik alap értéke. A kulcsnélküli rendszerrel a központi zárakat és az autó indítását is kezelheted, ehhez pedig nem kell a zsebedből elővenned a kulcsot.

BIZTONSÁGOS CSATLAKOZÁS

Okoseszközeidet könnyedén csatlakoztathatod a Uconnect™ infotainment rendszerhez, így minden fontos dolog egyetlen érintésre lesz tőled. Használata biztonságos, mert semmi nem vonja el a figyelmed a vezetésről.

Jogi nyilatkozat
Üzemanyag-fogyasztás, Jeep Gladiator benzin- és dízelmotorok (l/100 km): 9.8 – 9.5; CO2-kibocsátás (g/km): 256 - 248. A típus jóváhagyásához WLTP kombinált ciklusú eljárást végeztünk. Adatok frissítve: 2021. május 31. Az adatok csak az összehasonlíthatóságot szolgálják.