A WRANGLER UTÁNOZHATATLAN LELKE

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid belterét a tárolórekeszek nagysága, a kényelem és a szövet burkolatok széles skálája határozza meg, így minden igény kielégítésére képes.

L’inimitabile anima di Wrangler

MINDEN KALAND STÍLUSA

Az új Wrangler 4xe Plug-in Hybrid fedélzetén minden kirándulás különleges kalanddá válik. Fűtött első ülések és kormánykerék, selyemfényű betétek, ergonomikus kezelőszervek, nagyobb lábtér, kényelmes kartámaszok és rengeteg tárolórekesz áll rendelkezésre a kényelem és az élhetőség jegyében.

Kifinomult és ergonomikus

A Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara üléseit úgy terveztük, hogy a hétköznapi kalandok során a legnagyobb kényelmet nyújtsák. Kifinomult minden részletében, deréktámasszal és fekete szövettel is elérhető.

Kifinomult és aranyat ér

Az új Wrangler 4xe Sahara bőr bevonatú ülései kontrasztos varrással rendelkeznek, és rendkívül tartósak.

Kényelmes és funkcionális

A szörf kék varrással rendelkező fekete szövet ülések révén a Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Rubicon tökéletesen kifejezi az autó személyiségét.

Határozott és kiemelkedő

A fekete bőr ülések a kontrasztos varrással tökéletesen kifejezik a Rubicon erőteljes karakterét.

MANIGLIE INTERNE

BELTÉRI KAPASZKODÓK

A műszerfalon, illetve az oszlopokon lévő kapaszkodók stílusosak, mivel az ajtó nélküli kalandozásokhoz terveztük. Ez a Wranglerek egyik fő és megkülönböztető funkciója, amely tökéletesen összefoglalja a Wrangler természetét.

VANO CHIUDIBILE A CHIAVE

ZÁRHATÓ REKESZEK

A Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid fedélzetén a kisebb értéktárgyak a kesztyűtartóban és a zárható középkonzoli rekeszben helyezhetők el, itt még nyitott tetős autózáskor is biztonságban vannak.

NYITOTT TETŐ

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybridet úgy terveztük, hogy megtapasztalhasd a nyitott tetős autózást. A Freedom Top® levehető paneles keménytető vagy a Sunrider® ponvyatető közül választhatsz.

Spazi infinitiCSOMAGTÉR

Robusztus felépítésű, variálható és tágas, 533 literes csomagtér áll rendelkezésre. Az új 4xe Plug-in Hybrid Wrangler alkalmazkodik az életstílusodhoz, és elkísér bármilyen kalandozásodra.

KIMOSHATÓ BELTÉR

Ahogy eddig, úgy az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid modelleknek is kimosható a beltere, mivel a műszerek vízállók, a vizet pedig leeresztő csövek vezetik el.

Interni lavabili

EREDETI JEEP® KIEGÉSZÍTŐK

Minden kalandhoz kellenek felszerelések. Alakítsd a saját ízlésed szerint a Wrangler 4xe Plug-in Hybridet a Mopar® által készített egyedi kiegészítőkkel.