4xe: AZ ÚJ JEEP® 4x4

Az elektromos meghajtás tovább növeli a Jeep® Wrangler teljesítményét. Erőteljesebb, hatékonyabb és még felvillanyozóbb élményt nyújt.

A JÖVŐ ENERGIÁJA

Az új Wrangler 4xe Plug-in Hybrid választ ad az elektromobilitás kihívásaira a 4xe hibrid összkerékmeghajtási rendszerrel, amely 380 lóerőt továbbít a kerekek felé, a 0-ról 100-ra gyorsulás pedig kevesebb mint 6,4 másodpercbe telik.

La potenza del futuro
*Számítógépes grafika, illusztrációs célzattal.
Trail Rated<sup>® </sup>

Trail Rated® 

Az új Wrangler 4xe Plug-in Hybrid tiszteletben tartja a márka hagyományait, a teljesítményt és a Jeep®-ekre jellemző tartósságot. A Trail Rated® jelvény azt tanúsítja, hogy a modell sikerrel teljesítette a saras, vizes, havas utakból, meredek emelkedőkből és lejtőkből álló tesztpályát.

A PLUG-IN HIBRID KORA

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid motorja kimagaslóan sokoldalú.

BENZINMOTOR


BENZINMOTOR
272 lőerős, 2 literes benzines turbómotor, 8 sebességes automata váltóval
Az elöl elhelyezett, 2 literes benzines turbómotor 272 LE (200 kW) teljesítményt ad le, legnagyobb forgatónyomatéka 400 Nm.


ELEKTROMOTOR
145 LE
Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid nagyteljesítményű elektromotorral is fel van szerelve. A váltó elé elhelyezett egység 145 LE (107 kW) teljesítményt ad le, legnagyobb nyomatéka 245 Nm alacsony fordulatszám mellett is.*

*Csak a P2 modul
Műszaki adatok
Hengerek száma
Teljesítmény (kW @ford)
Max. nyomaték (Nm @ rpm)
Erőátvitel
Sebességváltó
Menetteljesítmény
Gyorsulás 0-100 km/h(s)
Végsebesség (km/h)
Fogyasztás
Üzemanyag (l/100km)
CO”-kibocsátás (g/km)
Töltés
Akkumulátor teljesítménye
Akkumulátor töltő teljesítménye
Elektromos hatótáv
Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 3,5 – 4,1; CO2-kibocstás (g/km): 79-94
Ezen adatok a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás értékét mutatják, melyek az Európai Unió 2018/1832-es rendelete alapján létrejött, és 2020. június 20-án frissített, WLTP mérési eljárásban kerültek meghatározásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól.

HIBRID MÓDVÁLASZTÓ

A kormánykeréktől balra található az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid módválasztója, amellyel kiválasztható a vezetési stílusnak legjobban megfelelő mód.

Az erő hangja
A természet hangja.


GÁZLÓKÉPESSÉG

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid az útvonalat keresztező mély vizekben is képes közlekedni. Az akkumulátorok szigetelve és védve vannak, ezért a Wrangler 760 mm-es gázlómélységgel rendelkezik.

Capacità di guado

8 SEBESSÉGES AUTOMATA VÁLTÓ

A Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid motorjaihoz 8 sebességes automata váltó csatlakozik, amely segít optimalizálni a teljesítményt. Könnyen használható, gyorsan reagál és finoman vált, így ideális bármilyen terepviszonyok között.

8-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION

VONTATÁS

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid a legdinamikusabb kalandvágyók igényeit is kielégíti. A vonóhoroghoz többféle trailer csatlakoztatható.

380 LE, 2.0L 4xe Plug-in Hybrid, automata váltó
380 LE, 2.0L 4xe Plug-in Hybrid, automata váltó
1508