ÚJ JEEP® GLADIATOR

SZÉLES RAKODÓTÉR
Az új Jeep® Gladiator dupla kabinjával, 1531 mm x 1442 mm-es platójával, víz- és időjárásálló 230V csatlakozóaljzatával, LED fényszóróival, csomagtér rendező rendszerével, valamint Mopar® kiegészítőivel készen áll, hogy megnyissa előtted a lehetőségeket, és minden igényedet kielégítse.

LEGENDÁS Jeep® ADOTTSÁGOK
Az új Gladiator kiemelkedő teljesítményt nyújt kategóriájában. Exkluzív 6 hengeres, 3,0 literes Multijet turbódízel motorja a 8 fokozatú automata sebességváltóval 264 LE és 600 Nm nyomaték leadására képes.

A TELJESEN NYITOTT TÉR ÉLMÉNYE
A Jeep® Gladiator teljes szabadtéri élményt nyújt, köszönhetően az előre lehajtható szélvédőnek, a levehető ajtóknak és a három tetőkonfigurációnak. Három paneles kemény tető, ponyvatető vagy akár tető nélkül. Így minden évszakban nyugodtan utazhatsz.

ELSŐ OFF-ROAD KAMERA
Kategóriájában egyedülállóként, az új Gladiator első off-road kamerája segít elkerülni az akadályokat. Az előtted lévő út képeit a Uconnect™ Rádió kijelzőjén láthatod, az automata tisztító rendszer (vízpermetező heggyel) pedig tisztán tartja a kamerát, így bármikor garantálja számodra a tiszta előrelátást.

KIVEHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ
A kivehető Alpine® vezeték nélküli hangszóróval bárhová magaddal viheted kedvenc zenédet. Az új Gladiator kategóriájában egyedüliként kivehető Bluetooth hangszóróval érkezik. A hangszóró vezetés közben újratöltődik, porálló és akár

 

Regisztráció

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#