A 4XE TECHNOLÓGIA

A Grand Cherokee 4xe a két hajtáslánc kombinációjának köszönhetően nagyobb teljesítményt és jobb képességeket nyújt, azonnali és rendkívüli gyorsulást biztosít, miközben alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztása. Emellett a Grand Cherokee életciklusának végéig tartó élettartamra tervezett akkumulátorok biztosítják a nyugodt vezetést.

GC

Beltér
TÉR A JÖVŐNEK

Az új Jeep® Grand Cherokee prémium minőségű anyagok felhasználásával, tágas belső térrel és a legújabb technológiákkal a kényelem új osztályát kínálja. A legnagyobb kényelem érdekében az egyedi részletekkel kidolgozott, kifinomult üléseket akár 16 különböző pozícióba* állíthatja, míg a 4 zónás klímaberendezés, a testre szabható hangulatvilágítás, a kifinomult bőrborítás és a fa betétek bármilyen körülmények között elegáns és kényelmes utazást biztosítanak.

Az új Grand Cherokee fedélzetén megtapasztalhatja a legújabb műszaki megoldásokat is, hiszen már az új, 10,1"-os érintőképernyővel és fejlett csatlakoztathatósággal ellátott UconnectTM Infotainment rendszer érhető el.

*Szériafelszereltségként elérhető a Summit Reserve modellhez.

Külső
MINDEN RÉSZÉBEN MEGNYERŐ

Az új Jeep® Grand Cherokee elegáns és magával ragadó formatervvel rendelkezik, amellyel minden utcában feltűnést kelthet.
Minden kihívással magabiztosabban nézhet szembe a prémium kategóriás LED fényszóróknak és a 20", valamint 21" méretű alumínium felniknek köszönhetően, amelyek szintén hozzájárulnak a modell elegáns és legendás megjelenéséhez.
A 4xe jelvény kék részletekkel díszíti a luxus SUV ikonikus dizájnját.

exterior

VÁLASSZON FELSZERELTSÉGET


MÉRETEK

Az új Jeep® Grand Cherokee minden kalandhoz megfelelő kényelmet és teret kínál. Az autó akár 1,80 méter magas 4,91 méter hosszú és 2,15 méter széles. A méretek a változattól függően némileg eltérhetnek.

sicurezza alla guida
GC

EMLÉKEZETES ÉS ERŐTELJES

GO 4xe LIVE App

A LEGJOBB ÚJRATÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Grand Cherokee-ját otthon vagy útközben is töltheti. Az eSolutions Charging alkalmazás vezérli az eProWallbox otthoni töltőberendezést, amely akár 22 kW teljesítményig működik. Emellett az eSolutions Charging alkalmazással több mint 300.000 töltőponthoz férhet hozzá Európa-szerte.

GC

AMIT ÖSSZEÁLLÍT

A Mopar® által gyártott eredeti Jeep® alkatrészek széles választéka áll rendelkezésre, amelyekkel még egyedibbé tehető az autó és minden eszközt beszerezhet a következő kalandozáshoz.

21"-OS, GRÁNIT KRISTÁLY SZÍNŰ ALUMÍNIUM FELNI

Tegye még stílusosabbá Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybridjét a 21 colos könnyűfém alumínium felnikkel, amelyek lenyűgöző, gránit kristály színben pompáznak.

BELTÉRI AUTÓTAKARÓ

Védje járművét a portól és a karcolásoktól a Jeep® és Grand Cherokee logókkal ellátott, speciálisan erre a célra tervezett takaróval.

TETŐSÍN

Az összes kocsifelszereléshez szükséges szilárd alap. A tetősín könnyen rögzíthető a gyári sínekre.

VÉDŐHUZAT

Adjon hozzá egy olyan védőréteget, amely a jármű teljes hátsó részét lefedi az ellenálló rakománybéléssel.

SZŐNYEGEK

Védje belteret az esőtől, hótól, sártól és homoktól strapabíró padlószőnyegekkel.

TETŐDOBOZ

Extra rakomány, extra védelemmel. A kiváló minőségű, merev műanyag THULE tetőbox biztonságban tartja a holmiját az elemektől, és lopásgátló zárrendszerrel rendelkezik.
Munkatársaink mindenben segítenek!

Munkatársaink mindenben segítenek!

A megvásárolt Jeep®-jével kapcsolatos kérdésekkel, illetve az értékesítés utáni szolgáltatásokkal, beleértve az autószervizt is, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz. A járművel kapcsolatos információkért vagy az online, vagy márkakereskedésben végzett vásárlással kapcsolatban teljes körű támogatásért forduljon tapasztalt értékesítési csapatunkhoz.

Ügyfélszolgálat

Jeep Casco+

Jeep Casco+

A Jeep Casco+ teljes körű casco biztosítás,

amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

  • a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,
  • elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.


Bővebb információért kattintson a linkre: 

https://www.jeep.hu/jeep-casco-plusz


Részletes termékismertető
Jeep® Grand Cherokee 4xe CO2-kibocsátás (súlyozott, kombinált) (g/km): 72 – 60. Üzemanyag-fogyasztás (súlyozott, kombinált) (l/100 km): 3,2 - 2,6.
Homologizáció előtti adatok, amelyeket a WLTP eljárás (EU) 2018/1832) szerint számítottunk ki.
Az üzemanyag-fogyasztási és kibocsátási értékek csak összehasonlítási célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a valós eredményeket, amelyek számos tényezőtől függnek, beleértve a tartozékokat, az időjárás változásait, a vezetési stílusokat és a jármű terhelését. Az üzemanyag-fogyasztási és kibocsátási adatokat csak más, azonos műszaki eljárással vizsgált autókkal hasonlítsa össze.