Covid-19 Tájékoztató

Kedves vásárlónk!


A jelenlegi vészhelyzet ellenére készen állunk rá, hogy segítséget és támogatást nyújtsunk Önnek az autójával kapcsolatos ügyekben. Az alábbiakban pedig szeretnénk megosztani Önnel cégünk intézkedéseit. Elsődleges szempont – és ennek mindig így kell lennie – az egészség. Mind az Öné, mind a dolgozóké.


Annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat, szervizállomásaink többsége továbbra is üzemel. A jelen helyzetre való tekintettel ugyanakkor kérjük, extra türelemmel és figyelemmel forduljon kollégáinkhoz, akik rendkívül nehéz körülmények között végzik most munkájukat.


Bármilyen ügyről is legyen szó, javasoljuk, hogy telefonon érdeklődjön, mielőtt a szervizt felkeresi. Ezzel egyrészt időt biztosít az alkalmazottaknak arra, hogy felkészüljenek az Ön látogatására, másrészt hasznos lehet, mert a folyamatosan változó jelen helyzetben a telephelyek adatai nem biztos, hogy a legfrissebb információkat tartalmazzák.


Ne feledkezzen meg róla, hogy a kézfogás elkerülése, továbbá az alkalmazottaktól való biztonságos távolság betartása jelenleg nem a tiszteletlenség jele, hanem a kormány által elrendelt, higiéniai előírások betartása.


Ugyanakkor biztosítjuk Önt, hogy minden hivatalos szervizállomáson és autókereskedésben szigorú egészségügyi előírások léptek életbe, hogy csökkenteni tudjuk a vírus terjedésének kockázatát. Ezek a szabályozások ugyanígy érvényesek minden olyan területre, ahol több ember gyűlhet össze, illetve az autóbelsőkre is.


Központi irodánk továbbra is rendelkezésre áll üzleti, ügyfélszolgálati, alkatrész-disztribúciós és természetesen autóértékesítési ügyekben. Mivel különálló csapataink limitált számban dolgoznak, és az alkalmazottak egy része otthonról dolgozik, egy-egy feladat elvégzése a megszokottnál hosszabb időbe telhet.