80th_badge

GALÉRIA

80th_badg

EGYEDI STÍLUS

Az új Wrangler 4xe 80th Anniversary letisztult műszerfala e modell stílusát és karakterét tükrözi. Az ülések és a műszerfal is fekete bőr borításúak, kontrasztos varrással, a részletekre való odafigyelést pedig a Berber szőnyegek tükrözik. Az üléseken és a műszerfalon lévő 80th Anniversary jelvény csak ehhez a változathoz érhető el.

Interior Jeep Compass 80th
UN PROFILO LEGGENDARIO

A LEGENDÁS ARC

Az új Wrangler 4xe 80th Anniversary a legjobbat hozza ki a Jeep® olyan legendás részleteiből is, mint a hetes osztású hűtőrács vagy a kör alakú első fényszórók, ezzel is megemlékezve a márka fennállásának 80. évfordulójáról. A sárvédőívek mellett kapott helyet az 80th Anniversary jelvény, a kerékjárati ívek kéttónusúak lettek, a kemény pótkerék borítás sötétszürke fényezést kapott. Mindezek jól tükrözik, hogy mire is képes a Wrangler.

80th_badge

JEEP®: LEGENDA 1941 ÓTA

1941-ben az amerikai hadsereg strapabíró, összerékmeghajtású járműveket vásárolt, amelyek bármilyen terepviszonyok között használhatók voltak. Ezeket az autókat GPV-ként (általános felhasználású jármű) emlegették, az első két betű angol kiejtésével jött létre a Jeep elnevezés. Így született meg a legenda. Az évtizedek alatt számos, műszaki újításban gazdag modell született, amelyek a páratlan terepképességekről és kalandvágyról voltak híresek.

EGY IKON EVOLÚCIÓJA

Minden ikonnak szüksége van a fejlődésre. A Jeep® Wrangler 4xe 80th Anniversary az elektromobilitás kihívásainak is megfelel, és még mindig ugyanazzal tűnik ki a tömegből, mint eddig: ikonikus stílussal, kalandvággyal

Részletek

Részletek

Részletek

Részletek

Részletek

ÚJ JEEP® WRANGLER 4xe

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésnél

JEEP®WRANGLER KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Wrangler katalógust