A WRANGLER UTÁNOZHATATLAN LELKE

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid belterét a tárolórekeszek nagysága, a kényelem és a szövet burkolatok széles skálája határozza meg, így minden igény kielégítésére képes.

L’inimitabile anima di Wrangler

MINDEN KALAND STÍLUSA

Az új Wrangler 4xe Plug-in Hybrid fedélzetén minden kirándulás különleges kalanddá válik. Fűtött első ülések és kormánykerék, selyemfényű betétek, ergonomikus kezelőszervek, nagyobb lábtér, kényelmes kartámaszok és rengeteg tárolórekesz áll rendelkezésre a kényelem és az élhetőség jegyében.

MANIGLIE INTERNE

BELTÉRI KAPASZKODÓK

A műszerfalon, illetve az oszlopokon lévő kapaszkodók stílusosak, mivel az ajtó nélküli kalandozásokhoz terveztük. Ez a Wranglerek egyik fő és megkülönböztető funkciója, amely tökéletesen összefoglalja a Wrangler természetét.

VANO CHIUDIBILE A CHIAVE

ZÁRHATÓ REKESZEK

A Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid fedélzetén a kisebb értéktárgyak a kesztyűtartóban és a zárható középkonzoli rekeszben helyezhetők el, itt még nyitott tetős autózáskor is biztonságban vannak.

NYITOTT TETŐ

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybridet úgy terveztük, hogy megtapasztalhasd a nyitott tetős autózást. A Freedom Top® levehető paneles keménytető vagy a Sunrider® ponvyatető közül választhatsz.

Spazi infinitiCSOMAGTÉR

Robusztus felépítésű, variálható és tágas, 533 literes csomagtér áll rendelkezésre. Az új 4xe Plug-in Hybrid Wrangler alkalmazkodik az életstílusodhoz, és elkísér bármilyen kalandozásodra.

KIMOSHATÓ BELTÉR

Ahogy eddig, úgy az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid modelleknek is kimosható a beltere, mivel a műszerek vízállók, a vizet pedig leeresztő csövek vezetik el.

Interni lavabili

MOPAR® KIEGÉSZÍTŐK

Minden kaland megfelelő felszerelést igényel. A Wrangler 4xe Plug-in Hybridhez Mopar® kiegészítőket választhatsz.