Akár
240 lóerő
kombinált ciklusban
7,3’’
0-100 km/h gyorsulás
4x4
állandó összkerékmeghajtás
Akár
56 KM
hatótáv
elektromos üzemben

OVERLAND

Shade kék Alpine fehér Sting szürke Colorado piros Solid fekete

OVERLAND

Az Overlandot arra terveztük, hogy minden kalandodra elkísérjen, ezért kimosható belteret kapott.

MEHR ERFAHREN

Az Overlandot arra terveztük, hogy minden kalandodra elkísérjen, ezért kimosható belteret kapott.

 

ALTITUDE

Solid fekete Shade kék Grafitszürke Colorado piros Alpine fehér
Solid fekete
Shade kék
Grafitszürke
Colorado piros
Alpine fehér
Shade kék
Grafitszürke
Colorado piros
Alpine fehér
Solid fekete

ALTITUDE

Kényelem, technológia és stílus. Ezek a fő tulajdonságok tökéletesen leírják, hogy milyen élmény az Altitude fedélzetén utazni.

MEHR ERFAHREN

Kényelem, technológia és stílus. Ezek a fő tulajdonságok tökéletesen leírják, hogy milyen élmény az Altitude fedélzetén utazni.

 

Külső
Az ikon új stílusa

A Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid elegánsabb külsőt kapott.

Az ikonikus, hetes osztású hűtőrács modernebb vonalvezetésű lett, az első lökhárítókat teljesen átterveztük, hogy egyedibbek legyenek. A kéttónusú fényezésnek köszönhetően már fekete tetővel* is megrendelheti új autóját.

A csomagtartón lévő 4xe jelvény, hogy még karakteresebb legyen, króm bevonatot kapott, a Compass jelvény pedig megújult és ikonikus, kék kerettel utal arra, hogy a 4xe család tagja.

Beltér
FORRADALMI FORMATERV

A beltér új, letisztult, kortárs formatervet követ, ahol a kimagasló kényelem, a megnövelt tér és a fejlett technológiák dominálnak.

Az ülések az elektromosan állítható deréktámasszal, a fűtött háttámlával és a tökéletes ergómiával a legnagyobb kényelmet garantálják még a hosszabb utazások során is.

Az új Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid fedélzetén a sebeségváltónak, illetve a kartámasz alá elhelyezett új tárolórekeszeknek köszönhetően még több hely van a személyes holmiknak.

MÉRETEK

A Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid minden kényelmet megad, amire az utazásokhoz szüksége van. Még a legextrémebb kalandozásokon is.

A JEEP® FORRADALOM

A 4xe Plug-in Hybrid technológia két erőforrást egyesít: az elektromotor és a belső égésű motor erejét is felhasználja, hogy legendás Jeep® képességeket nyújtson.
A Hybrid módválasztó segítségével három különböző mód közül választhat, amelyek az elektromotor, a belső égésű motor, vagy mindkettő energiájára támaszkodhatnak. A két erőforrás egyidejű használata kimagasló teljesítményt és alacsony fogyasztást biztosít.

Uconnect Services szolgáltatások

Élvezze a szabadságot. A Jeep® alkalmazás megkönnyíti az életét: távolról, okoseszközén keresztül kommunikálhat autójával.

Jeep Casco+

Jeep Casco+

A Jeep Casco+ teljes körű casco biztosítás,

amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

  • a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,
  • elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.


Bővebb információért kattintson a linkre: 

https://www.jeep.hu/jeep-casco


Részletes termékismertető

A LEGJOBB TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Elektromos Compass-át otthon, vagy út közben is töltheti. Az eSolutions Charging része az eProWallbox otthoni töltőberendezés, amely akár 22 kW teljesítményig működik. Az eSolutions Charging alkalmazással pedig több mint 300.000 töltőponthoz férhet hozzá Európa-szerte.

RÉSZLETEK

AMIT ÖSSZEÁLLÍT

A Mopar® által készített eredeti Jeep® kiegészítők széles köre áll rendelkezésre ahhoz, hogy egyedivé tegye a Compass-t és élvezze a kalandozást.

CSOMAGTÉRI RENDEZŐ

A csomagtéri rendező két fém csőből és teleszkópos rúdból álló variálható platform. Ezzel a rendszerrel könnyedén tudja a csomagteret felosztani és rögzíteni a csomagokat.

TETŐCSOMAGTARTÓ

Fekete, serodinamikus kereszttartók Mopar® logóval. Csak a tetőre szerelhetők.

CSOMAGFOGÓ ZSÁK

Az összecsukható csomagtartózsák fekete színű és Jeep® logóval rendelkezik.

TÜKÖRHÁZ

Mutassa meg valódi stílusát a Neutral szürke színű tükörházakkal.

 

JOGI NYILATKOZAT:
Üzemanyag-fogyasztás Jeep® Compass 4xe modellek (l/100 km): 2,0 - 1,9 ; CO2-kibocsátás (g/km): 47-48, az 1999/94-es direktíva szerint. A homologizációs adatokat WLTP kombinált ciklus szerinti eljárás szerint végezzük 2018. szeptember 1-je óta. Legutóbb frissítve: 2022. március 31. Az értékek az összehasonlíthatóságot szolgálják.


Fontos: a valós üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás jelentősen eltérhet az itt feltüntetett értéktől. Az adatokat egyebek között a használat módja, a felszereltség, a levegőhőmérséklet, a vezetési stílus, a sebesség, az összsúly, bizonyos funkciók (klíma, rádió, navigáció, stb) használata, a gumik típusa és állapota, az útállapot és egyéb időjárási körülmények is befolyásolhatják.