KÜLSŐ

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/exterior-pillar-1.jpg
Image Exterior

MARADJON HŰ SAJÁT MAGÁHOZ

Az új Jeep® Wrangler hű örökségéhez. Bizonyított mechanikája és funkciói a frissített formatervvel és anyagokkal olyan autót hoztak létre, amely a jövőre is készen áll. Az új, LED-es első és hátsó fényszórók nem csak jobb láthatóságot és látást, de feltűnőbb megjelenést is garantálnak.

image 1
image 2

GALÉRIA

BELTÉR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/interior-pillar-1.jpg
Image Interior

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Csúcstechnológia és csatlakoztathatóság, innovatív funkciók és javított kényelem. Ezek az új Jeep® Wrangler belterének fő tulajdonságai. A magas minőségű beltéri anyagoknak és precíz műszaki részleteknek köszönhetően több a tárolórekesz, nagyobb a kényelem, jobb a kilátás és csendesebb a futás. Az új Wrangler a Jeep® márka történelméből merít, de kihasználja a modern kor technológiáját is, és egy felejthetetlen beltérben ötvözi ezeket. A minőség új szintje és a merész részletek felejthetetlen vezetési élményt garantálnak.

KÉPESSÉGEK

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/capability-pillar-1.jpg

ÚJ MAGASLATOK FELÉ

A valaha volt legbelevalóbb Jeep® Wrangler. Opcióként elérhető 32 hüvelykes terepgumikkal, erősebb tengelyalagúttal, nagyobb fékekkel, összkerékmeghajtással, fém védőlemezeivel a Wrangler tovább viheti Önt, mint amit valaha elképzelhetőnek tartott.

image 1
image 2

BIZTONSÁG

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/safety-pillar-1.jpg

BIZTONSÁGOS ÉS MEREV

A végiggondolt kialakítás és a fejlett technológia abban is segít a vezetőnek, hogy az utazás mindig biztonságos legyen. Az olyan segítő funkciók, mint a ParkSense® első és hátsó radarok, a holttérfigyelő és a hátsó keresztforgalom figyelő a közvetlen környezetről ad információt.

MOTOROK

A már most is a világ egyik legalkalmazhatóbb autójaként az új Wrangler számos motorvariációval érhető el, így könnyen saját igényeihez igazíthatja azt.