DURVÁN TRAIL RATED®

A Wrangleren megtalálható a Trail Rated® jelvény, ami tanúsítja, hogy a jártmű a legkeményebb terepviszonyok között is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ez egy visszaigazolás arról, hogy a Wrangler utcai és terepképességeinek köszönhetően, ha egyszer beült a volán mögé, akkor akármilyen úttal megbirkózik. Ezzel csatlakozik a többi Jeep modellhez, amelyeknek szintén legendás képességei vannak a hajtás, a gázlóképesség, a manőverezhetőség, a rugózás és a gázlóképesség terén.

NÉZZE MEG HOGYAN NYERTE EL A TRAIL RATED® JELVÉNYT A WRANGLER

KATEGÓRIÁJA LEGERŐSEBB MOTORJA

A magabiztosság és a képességek egy kézben járnak. A Wranglerben minden lóerő és nyomaték megvan ahhoz, hogy bármilyen terepviszonnyal megküzdjön. Legyenek azok nagy sziklák, mély hó, vagy ragacsos sár, a Wrangler mindig felülkerekedik

image
image

2.8 CRD DÍZELMOTOR

A különleges, 2.8 literes, 16 szelepes, 4 hengeres, dupla vezérműtengelyes common rail dízel (CRD) 200 lóerőt ad le 3600-as fordulatszámon, legnagyobb nyomatéka, 460 Nm pedig már 1600-2600 fordulattól rendelkezésre áll.

LE
200
Nm
460

3.6 V6 PENTASTAR BENZINMOTOR

A Wrangler motorja 283 lóerőt és 347 Nm nyomatékot ad le. Az automata sebességváltóval tovább javult a teljesítménye, az erőátviteli rendszer elektronikusan képes a motorerő és a nyomaték befolyásolására, hogy sima útban legyen része télen és nyáron is.

LE
283
Nm
347

4x4 KÉPESSÉGEK

Térjen le a kitaposott nyomról a Wranglerrel. Kezdjen új utazást egy ikonikus autóval, amely már az első alkalommal le fogja nyűgözni.

KATEGÓRIAELSŐ TEREPSZÖGEK

A Wrangler rendelkezik kategóriájában a legjobb terepszögekkel és szabad hasmagassággal. 35 fokos első, 28 fokos hátsó, 18 fokos áthaladási terepszöggel és 25,4 centis szabad hasmagassággal bír.

image

VONTATÓKAPACITÁS

A Wrangler Unlimited maximum 2200 kilogramm vontatására képes. Az utánfutó kilengését szabályozó rendszer szériatartozék, és nem igényel beavatkozást a vezetőtől, igény esetén automatikusan aktiválódik.

engine icon
3.6 V6 PENTASTAR BENZINMOTOR

284 lóeró és 347 Nm nyomaték

vehicle icon
2000
engine icon
2.8 CRD DÍZELMOTOR

200 lóerő és 460 Nm nyomaték

vehicle icon
2200

JEEP® WRANGLER UNLIMITED MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

2017-ES JEEP JEEP® WRANGLER UNLIMITED KATALÓGUS

Töltse le, vagy rendeljen 2017-es Jeep® Wrangler Unlimited katalógust