KIEMELKEDŐ KÜLSŐ

Az új Compass egy merőben új lépést jelent a legendás Jeep® formatervben. A letisztult, áramvonalas profil atletikus stílussal és magával ragadó ívekkel olyan külsőt kölcsönöz, amely a terepen és a közutakon is magabiztosságot ad.

KEREKEK ÉS FELNIK

A külsőt a trapéz alakú kerékjárati ívek és hangsúlyos szélesítések teszik teljessé, amelyek agresszív, erőteljes külsőt kölcsönöznek. A Compass kiemelkedő kerékválasztékát úgy állítottuk össze, hogy a kerekek terepen és közúton is megállják a helyüket.

SZEMTŐL SZEMBE

Az új Compass az új meggyőző és érzelmekkel teli külsővel merész lépést tesz a Jeep® formanyelvében. Újraterveztük a legikonikusabb Jeep® szimbólumot, a hetes osztású hűtőrácsot, hogy friss és újító személyiséget kölcsönözzön a kompakt SUV-nak.

CSÁBÍTÓ PROFIL

A hátsó ablakon körbefutó króm keret igazi prémium és kifinomult hatást kelt, amelyet jól kiegyensúlyoz a modell határozott és agresszív megjelenése. A fényes fekete tetőfényezés egyedi, prémium megjelenést, erősebb, atlétikus profilt kölcsönöz, így a Compass úton és terepen is azonnal felismerhető.

JEEP® COMPASS MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

2017-es JEEP® COMPASS KATALÓGUS

Töltse le a 2017-es Jeep® Compass katalógust