BELSŐ ÜLÉSEK

- EGYSZÍNŰ FEKETE
Egyszínű fekete sárgásbarna és szürke varrással

A Sport felszereltséghez az egyszínű fekete szövet ülések kéttónusú varrással szériaként elérhetőek. Ezek nem csak jól néznek ki, de elegendő kényelmet biztosítanak bármilyen kalandhoz.

- EGYSZÍNŰ FEKETE
Szövet – egyszínű fekete sárgásbarna és szürke varrással

Az egyszínű fekete, kéttónusú varrással készült fekete szövet ülések a Longitude felszereltséghez elérhetőek. Ezek nem csak jól néznek ki, de elegendő kényelmet biztosítanak bármilyen kalandhoz.

- EGYSZÍNŰ FEKETE
Egyszínű fekete sötétbarna varrással

Az új Compass Limited belterében precíz kézimunkával előállított, magas minőségű anyagok kapnak helyet, köztük a stílusos fekete bőrborítású, sötétbarna varrással készített ülések. A nyolc irányba, elektromosan állítható, deréktámasszal és memória funkcióval is ellátott ülésekkel könnyen megtalálható a tökéletes kényelem.

- BŐR - SKI SZÜRKE
Bőr – ski szürke rubinvörös varrással

A szemkápráztató SKI szürke, fűtött, nyolc irányba elektromosan állítható bőrülések a Limited felszereltséghez kérhetőek. A rubinvörös varrás pedig a cseresznye a torta tetején.

- EGYSZÍNŰ FEKETE
Egyszínű fekete rubinvörös varrással

Az új Compass Trailhawk® belterében precíz kézimunkával előállított, magas minőségű anyagok kapnak helyet, köztük a stílusos fekete bőr borítású, rubinvörös varrással készített ülések. A nyolc irányba, elektromosan állítható, deréktámasszal és memória funkcióval is ellátott ülésekkel könnyen megtalálható a tökéletes kényelem.

PRÉMIUM RÉSZLETEK

NYISSON ÚJ PERSPEKTÍVÁK FELÉ

Az új Compass tele van felhasználóbarát funkciókkal, például szélesre nyíló, dupla paneles napfénytetővel, hogy beengedje a friss levegőt és a meleg napsugarakat, amire vágyott.

TÁRVA NYITVA

A Compass csapotthátú kialakítása jó egyensúlyt biztosít a kényelem és a variálhatóság között. A csomagtér ajtaját egyszerű gombnyomással lehet automatikusan nyitni. Csomagjainak könnyű lesz helyet találni a dönthető üléseknek, és a háromszintes csomagtartónak köszönhetően.

JEEP® COMPASS MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

2017-es JEEP® COMPASS KATALÓGUS

Töltse le a 2017-es Jeep® Compass katalógust