Mindig csatlakoztatva

Biztonságos, szórakoztató és merőben új vezetési élményt jelent. Töltse le a My Uconnect™ alkalmazást az App Store-ból, vagy a Google Play áruházból.

UCONNECT SERVICES SZOLGÁLTATÁS

Ismerje meg milyen az, amikor folyamatosan csatlakoztatva van az SUV-jához. Az új Jeep® Compass a UConnect™ szolgáltatásokon kívül intuitív technológiákat is kínál, így mindent az irányítása alatt tarthat bárhol, bármikor.

*A Customer Care, Vehicle Health Report, At-Home Digital Assistant, Drive Alerts, Eco Score, Vehicle Health Alert, In-Vehicle Notifications, Send & Go, POI Search, Live Weather/ Live Traffic/ Live Speedcams funkciók várhatóan 2020 szeptemberétől indulnak. További információért keresd fel a Jeep® honlapját.

Image Exterior

SERVICES UCONNECT™

Pár egyszerű kattintással rákapcsolódhat új Jeep® Compass fedélzeti rendszerére. Ismerje meg az összes UConnect™ Services szolgáltatást.

  

  

Legyen tökéletes az utazás a 7”-os TFT képernyővel

Az opcióként elérhető 7"-os, teljes színes LED-es központi kijelzőt a vezető teljes mértékben személyre szabhatja, elrendezését változtathatja, hogy a legfontosabb információkról a lehető leggyorsabban értesüljön a könnyen értelmezhető szimbólumok segítségével. A kijelzett információ módosításához az útról sem kell lenézni, a kormányra szerelt navigációs gombokkal ugrálhat a menüben.

JEEP® COMPASS MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

2017-es JEEP® COMPASS KATALÓGUS

Töltse le a 2017-es Jeep® Compass katalógust