MINDEN RÉSZLETÉBEN CSODÁLATOS

Az új JEEP® GRAND CHEROKEE 4xe PLUG-IN-HYBRID amellett, hogy utánozhatatlan külsőjével és erejével minden tekintetet magára vonz; belső tere is új stíluskoncepciót kínál, amely a páratlan kényelemre, a megnövelt térre és a legmodernebb technológiákra összpontosít.

 

Három vezetési módot kínál a kalandoroknak: Hibrid, Elektromos vagy eSave, melyeket amellett, hogy saját, egyedi előnyök jellemeznek, mindet áthatja a Grand Cherokee merész szelleme, ezzel biztosítva a legkiemelkedőbb vezetési élményt.

Üzemanyag-takarékos Grand Cherokee 4xe Plug-In Hibrid: CO2-kibocsátás (súlyozott, kombinált) (g/km): 69-61. Üzemanyag-fogyasztás (súlyozott, kombinált) (l/100 km): 3,0-2,6; Villamosenergia-fogyasztás (ECAC súlyozott, kombinált) (kWh/100 km): 30,3-32,7. A WLTP súlyozott ciklusa alapján jóváhagyott, 2024.01.31-én frissített és összehasonlítás céljából feltüntetett értékek. A villamosenergia-fogyasztás, az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás IH12 tényleges értékei eltérőek lehetnek, és a használati feltételektől és a különböző tényezőktől függően változhatnak.

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#