VERSENYZŐ SZELLEM

A SRT®üt a versenypályára szánt képességek a valaha volt legsportosabb Grand Cherokee-vá teszik. Nem hiszi el? Nézzük a számokat. Gyorsulása 0-ról 100-ra kevesebb, mint 5 másodperc, legnagyobb sebessége 257 km/h. És ez csak a kezdet.

2017 SRT®

BÁRSONY PIROS RED LINE FÉNYES FEKETE FÉNYES FEHÉR IVORY BILLET EZÜST GRÁNIT KRISTÁLY RHINO TRUE KÉK
BÁRSONY PIROS
RED LINE
FÉNYES FEKETE
FÉNYES FEHÉR
IVORY
BILLET EZÜST
GRÁNIT KRISTÁLY
RHINO
TRUE KÉK
BÁRSONY PIROS

2017 SRT®

A Grand Cherokee SRT® a legsportosabb és leggyorsabb Grand Cherokee, amely versenypályán is megállja a helyét.
MORE INFO
A Grand Cherokee SRT® a legsportosabb és leggyorsabb Grand Cherokee, amely versenypályán is megállja a helyét.
KEZDŐ ÁR 28.130.000 Ft-tól

AGRESSZÍV KÜLSŐ

A feltűnő, kiemelt orr rész és az új lökhárító egyedi megjelenést adnak a Cherokee SRT®-nek. Engedje be a látványt a CommandView® kétpaneles napfénytetőn, amely rendkívül szélesre nyílik és nyitott tetős vezetési élmény kínál. A gázkisüléses bi-xenon fényforrásokat, irányjelzőt és LED-es ködlámpákat megába foglaló első fényszórók olyan arcot kölcsönöznek a Grand Cherokee SRT®-nek, amelyet soha nem fog elfelejteni.

VERSENYPÁLYÁRA SZÜLETETT

A Grand Cherokee SRT® versenyhangulatú belterében számos prémium megoldás található. A fekete, bőr borítású beltér és az SRT® váltógomb mellett a levágott aljú kormánykerék, a sport ülések, a karbon betétek és a gyorsulási erőt mutató 7 collos információs képernyő is a sportos jelleget erősíti.

grand-cherokee-srt

VALÓS IDEJŰ TELJESÍTMÉNYADATOK

Lássa a saját szemével a Grand Cherokee SRT® elképesztő teljesítményét. A 8.4 collos Uconnect NAV rendszer érintőképernyőjén mindig figyelemmel követheti a teljesítmény-statisztikákat, és az autót ért gyorsulási erőt. Tanulja meg, hogy a technológia hogyan kezeli az erőt.

AZ ERŐ AZ ÖN KEZÉBEN VAN

A Grand Cherokee SRT® a leglehetetlenebb helyzeteket is képes megoldani. Szabja személyre a vezetési élményt és tegye azt egyedivé. Érezze a 6,4 literes HEMI® V8-as motor erejét, kapcsolja be a rajtautomatikát és egyből az ülésekbe fog préselődni.