TÖBB JEEP®, MINT VALAHA

A képek csak illusztrációk. Az autók értékesítése 2020 első felére várható.


A fejlődés mindig is a Jeep® alap értékei közé tartozott. Ennek segítségével hódított meg a Jeep® újabb utakat terepen és városban egyaránt. Ez a fejlődés magával hozta a többre vágyást. A szabadság, a képességek, a vezetési élmény és a hatékonyság olyan értékek, amelyet a Jeepet a világ legerősebb SUV márkájává tették. A márka készen áll arra, hogy ledöntsön még egy határvonalat és bemutatja az új Jeep® Plug-In hibrid modelleket. Ezentúl még inkább igaz korábbi jelszavunk: bármerre viheti az útja.

SZABADABBAN, MINT VALAHA

Az új Jeep® Plug-in hibrid modelljeit olyan városi felfedezőknek tervezük, akik arra a szabadságra vágynak, amelyet a jármű képességei jelentenek. A Jeep® egy olyan SUV, amely soha nem fordít hátat egy kis városi kalandnak és újraértelmezi a minden terepen való megfelelés koncepcióját és a kiválóság egy új korszakba vezeti a márkát. Mindezt úgy, ahogyan csak a Jeep® tudja: kompromisszumok, ügyeskedések nélkül, autentikus és valódi szabadsággal.

ÜTŐKÉPESEBB, MINT VALAHA

A Jeep® Plug-in hibrid modellek kiszélesítik a játszóteret, így az már a járatlan utak dominálásától a mindennapi közlekedésig támogatásáig terjed. A Jeep® a leginnovatívabb technológiát választotta, így az újítás nem csupán a motor elektrifikációjáról, de a kényelem fokozásáról , a szélesebb körű használatról, a csendesebb üzemelésről is szól, miközben biztosítja a Jeep® legendás terepképességeit is.

JOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY, MINT VALAHA

Egy Jeep® vezetése soha nem volt még ekkora élmény. A csúcstechnológia alkalmazásával a Jeep® modellek jobb teljesítmény nyújtanak terepen, a csak a márkára jellemző élmény pedig minden eddiginél felvillanyozóbb lesz. A Jeep® Plug-In hibrid technológiával felszerelt modelljeit jobb gyorsulás és gázreakció és sokkal felvillanyozóbb teljesítmény jellemzi.

HATÉKONYABB, MINT VALAHA

A valódi teljesítmény kiegyensúlyozás kérdése, a Jeep® Plug-in hibrid modelljei pedig tökéletesen teljesítették ezt a kihívást azzal, hogy a robbanó és elektromos motor teljesítményét tökéletesen összehangolták, így minden létező energiát kinyertek belőlük. Ez az erő nem csak csökkentett károsanyag-kibocsátást, hanem jobb nyomatékszabályozást, kúszófokozati áttételeket, így a legjobb Jeep® teljesítményt is jelenti.

image

ÚJ JEEP® PLUG-IN HIBRID

A Jeep® a 2019-es Genfi Autókiállításon mutatta be Plug-in hibrid modelljeit, amelyek 2020 elején lesznek elérhetőek.

ÉRTESÍTÉST KÉREK