TÖBB JEEP®, MINT VALAHA

A képek csak illusztrációk. Az autók értékesítése 2020 közepétől várható.


A fejlődés mindig is a Jeep® alap értékei közé tartozott. Ennek segítségével hódított meg a Jeep® újabb utakat terepen és városban egyaránt. Ez a fejlődés magával hozta a többre vágyást. A szabadság, a képességek, a vezetési élmény és a hatékonyság olyan értékek, amelyek a Jeepet a világ legerősebb SUV márkájává tették. A márka készen áll arra, hogy ledöntsön még egy határvonalat és bemutatja az Jeep® 4xe Plug-In Hybrid modelljeit. Ezentúl még inkább igaz korábbi jelszavunk: bármerre viheti az útja.

SZABADABBAN, MINT VALAHA

Az Jeep® 4xe Plug-In Hybrid modellek olyan városi felfedezőknek tervezük, akik arra a szabadságra vágynak, amelyet a jármű képességei jelentenek. A Jeep® egy olyan SUV, amely soha nem fordít hátat egy kis városi kalandnak és újraértelmezi a minden terepen való megfelelés koncepcióját és a kiválóság egy új korszakba vezeti a márkát. Mindezt úgy, ahogyan csak a Jeep® tudja: kompromisszumok, ügyeskedések nélkül, autentikus és valódi szabadsággal.

ÜTŐKÉPESEBB, MINT VALAHA

Az új Jeep® 4xe Plug-In Hybrid modellek kiszélesítik a játszóteret, így az már a járatlan utak dominálásától a mindennapi közlekedésig támogatásáig terjed. A Jeep® a leginnovatívabb technológiát választotta, így az újítás nem csupán a motor elektrifikációjáról, de a kényelem fokozásáról , a szélesebb körű használatról, a csendesebb üzemelésről is szól, miközben biztosítja a Jeep® legendás terepképességeit is.

JOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY, MINT VALAHA

Egy Jeep® vezetése soha nem volt még ekkora élmény. A csúcstechnológia alkalmazásával a Jeep® modellek jobb teljesítmény nyújtanak terepen, a csak a márkára jellemző élmény pedig minden eddiginél felvillanyozóbb lesz. Új Jeep® 4xe Plug-In Hybrid technológiával felszerelt modelljeit jobb gyorsulás, gázreakció és sokkal felvillanyozóbb teljesítmény jellemzi.

HATÉKONYABB, MINT VALAHA

A valódi teljesítmény kiegyensúlyozás kérdése, új Jeep® 4xe Plug-In Hybrid modelljei pedig tökéletesen teljesítették ezt a kihívást azzal, hogy a robbanó és elektromos motor teljesítményét tökéletesen összehangolták, így minden létező energiát kinyertek belőlük. Ez az erő nem csak csökkentett károsanyag-kibocsátást, hanem jobb nyomatékszabályozást, kúszófokozati áttételeket, így a legjobb Jeep® teljesítményt is jelenti.


WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, azaz „világszinten összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás” a továbbiakban WLTP)

A WLTP egy olyan szabványosított mérési eljárás, amely a személygépjármű üzemanyag-fogyasztási és a károsanyag-kibocsátási értékeinek megállapítására szolgál. Renegade és Compass Plug-in hibrid modellek:
CO2-kibocsátás (súlyozott, kombinált) (g/km): 55-47
Üzemanyag-fogyasztás (súlyozott, kombinált) (l/100 km): 2,4-2,1

Az értékek a WLTP eljárás szerint kerültek megállapításra, amelyeket az EU 2017/1153.
végrehajtási rendelete alapján 2017. szeptember 1. napjától kell fokozatosan alkalmazni. jelzett üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a gyártó előzetes teszteken mérte, így a végleges érték a homologizáció során változhat.