A fotók csak illusztrációs célúak, a LED-es fényszórók új rendelés esetén nem, csak készleten lévő autó esetében érhető el.

LONGITUDE

ALPINE FEHÉR COLORADO PIROS GRAFITS SZÜRKE SHADE KÉK SOLID FEKETE
ALPINE FEHÉR
COLORADO PIROS
GRAFITS SZÜRKE
SHADE KÉK
SOLID FEKETE
ALPINE FEHÉR

LONGITUDE

Üdvözlünk az új Jeep® Renegade Longitude fedélzetén. Ez az autó a tökéletes választás arra, ha meg akarod tapasztalni a Jeep®-ek világát és olyan kiemelkedő felszereltséget szeretnél, amiben a 16”-os alumínium felnik és a fejlett vezetéstámogató rendszerek, mint a sávtartó is benne foglaltatnak.

SCOPRI DI PIÙ

Üdvözlünk az új Jeep® Renegade Longitude fedélzetén. Ez az autó a tökéletes választás arra, ha meg akarod tapasztalni a Jeep®-ek világát és olyan kiemelkedő felszereltséget szeretnél, amiben a 16”-os alumínium felnik és a fejlett vezetéstámogató rendszerek, mint a sávtartó is benne foglaltatnak.

 

Hybrid a Jeep®-től

A Jeep® e-Hybrid technológia alapja egy 1,5 literes, turbófelöltésű benzinmotor, amely 130 lóerőt ad le, és az első kerekeket hajtja meg. Ehhez csatlakozik a P2-es, 48V-os elektromotor, amely akár 15 kW-tal (20 lóerő*) képes pluszban hozzájárulni a teljesítményhez a vezetés különböző fázisaiban. A többi lágy hibrid autótól eltérően a Jeep® e-Hybrid rendszere képes teljesen elektromos üzemre is, alacsony sebességű manőverek és gurulás esetén a belső égésű motor kikapcsolva marad.

*A teljesítmény az akkumulátor töltöttségétől is függ

Új, 7-sebességes, dupla kuplungos automata váltó

Az új e-Hybrid meghajtási rendszerben a belső égésű motorral tökéletes összhangban, észrevétlenül működik az új, 7-sebességes, dupla kuplungos automata váltó. A P2-es elektromotort a váltóval egy házba építettük, rövidebbek a fokozatok, kényelmesebb utazás biztosítható, a hetedik sebesség pedig autópályás használat mellett a lehető legjobb hatékonyságot garantálja.

Technológia

A Jeep e-Hybrid meghajtása új műszaki megoldást mutat be, amellyel a vezetési élmény minden eleme javítható a hagyományos, belső égésű motorral hajtott járművekhez képest.

Biztonság

Az új Jeep Renegade e-Hybrid aktív és passzív biztonsági rendszerek széles skáláját vonultatja fel, amelyek kiegészítik a hibrid technológiát.

Külső

A Jeep® Renegade összetéveszthetetlen formavilágával és karakteres vonalaival mutatkozik be a lágy hibrid mobilitás világában. A Renegade ikonikus stílusa olyan új, innovatív megoldásokat vonultat fel az Upland modellekkel, mint a kéttónusú fényezés és az exkluzív, fényes fekete alumínium felnik.

Beltér

Az új Jeep® Renegade e-Hybrid belterének formatervezési filozófiája három alappillére épül: tágasság, kényelem és stílus. Az utastér tágas, variálható és csalogató, a műszerfalat a Uconnect™ infotainment rendszer akár 8,4”-os érintőképernyője és a 7”-os digitális óracsoport uralja. Mindezt a prémium minőségű, puha tapintású burkolatok és üléshuzatok egészítik ki.

Jeep Casco+

Jeep Casco+

A Jeep Casco+ teljes körű casco biztosítás,

amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

  • a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,
  • elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.


Bővebb információért kattintson a linkre: 

https://www.jeep.hu/jeep-casco-plusz


Részletes termékismertető
Jeep® Renegade e-Hybrid üzemanyag-fogyasztás (l / 100 km): 5,7 - 6,1; CO2-kibocsátás (g/km): 130 - 139. A WLTP súlyozott ciklus alapján jóváhagyott, 2021.11.01-én frissített és összehasonlítás céljából feltüntetett értékek