Vezess egy valódi Jeepet

Stílus és személyiség térrel és variálhatósággal kombinálva, ez az új Jeep® Renegade e-Hybrid beltere. Az utastér tágasságával, kényelmével és csúcstechnológiájával a lehető legjobb élményt nyújtja minden utazás során. Az ikonikus Jeep® formaterv nem csak funkcionális, de variálható is a 40/20/40 arányban, osztva dönthető hátsó üléseknek köszönhetően. Az üléseken és a műszerfalon kiváló minőségű, puha tapintású anyagok vannak, ehhez olyan prémium minőségű funkciók párosulnak, mint a fűtött ülések és kormánykerék, vagy az elektronikusan állítható első ülések.

Műszerfal

Az új Jeep® Renegade e-Hybrid műszerfala egy elegáns példa a puha burkolattal, felhasználóbarát funkciókkal rendelkező egységre. Az utas oldalán lévő kapaszkodó a Jeep® világából érkező egyedi részlet, körülötte puha tapintású elemek borítják a műszerfalat és az ajtópaneleket. A konzolban plusz rakodótér is rendelkezésre áll a mindennapi eszközöknek, kütyüknek. Összességében az utastér ikonikus stílusú, amely a Jeep® világához tartozást erősíti.

TÉR ÉS KÉNYELEM

Az új Jeep® Renegade e-Hybrid által nyújtott kényelmet a műszaki és formatervezési megoldások garantálják. A beleteret úgy alakítottuk ki, hogy minden utazás nyugodt és egyben kényelmes legyen. A bőr borítás kényelmet jelent, és az ülések elektronikus állítási lehetőséggel (8 irányban, deréktámasszal együtt)  is rendelhetők. A csomagtér könnyen variálható, tágas a változtatható magasságú padlónak és a 40/20/40 arányban dönthető hátsó üléseknek köszönhetően.

FUNKCIONÁLIS TÉR

Tér az embereknek, tér a tárgyaknak. Az új Jeep® Renegade e-Hybrid belterében többféle tárolórekesz is elérhető, amelyek tágasak, de diszkrétek. A középkonzolban a tableteknek, illetve a telefon töltésére külön hely áll rendelkezésre.

Jeep® Renegade e-Hybrid üzemanyag-fogyasztás (l / 100 km): 5,7 - 6,1; CO2-kibocsátás (g/km): 130 - 139. A WLTP súlyozott ciklus alapján jóváhagyott, 2021.11.01-én frissített és összehasonlítás céljából feltüntetett értékek